jasper van 't hoff

Jasper Consultant Master Black Belt

Over jasper

Lean Six Sigma master black Belt

Na zijn studie Aerospacemanagement én een mooie reis naar Australië was het voor Jasper tijd om aan de slag te gaan. Op zoek naar een baan viel Maruna direct op; Jasper was verrast door de kleinschaligheid en open cultuur. Er was meteen een klik.

Nadat hij tijdens zijn studie al kennismaakte met Lean, heeft Jasper zich inmiddels ontwikkeld tot Master Black Belt. Hij wordt regelmatig gedetacheerd bij klanten en geniet van de variatie in soorten branches en klanten. Ook werkt Jasper als projectmanager, waarbij hij veel bezig is met IT. Hij is gespecialiseerd in de software Minitab en binnen Maruna hét aanspreekpunt voor dit onderwerp.

De aanpak voor procesverbetering verloopt wél vaak volgens hetzelfde pad. Jasper gaat eerst in gesprek met het management en de mensen van de betrokken afdelingen om de processen in kaart te brengen. Hij kan vervolgens duidelijk en helder visualiseren hoe het beter kan. Om daarna in verbeterteams te werken aan een gestroomlijnd proces vindt Jasper het leukste. Hij is nieuwsgierig naar hoe iets in elkaar steekt. Als je A doet, gebeurt B; volgens Jasper zit overal logica achter. En dat moet worden vertaald naar de werkvloer. Als Master Black Belt wil hij de mensen écht meenemen, dus houdt hij rekening met iedereens tempo en behoefte.

Buiten zijn, met je handen in de aarde in de moestuin; dat helpt Jasper om af te schakelen. En voor je het weet heb je tien kilo aardbeien geplukt. Ook Lego is ontspannend, althans, als de kinderen hem niet vóór zijn.

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!