Lean Six Sigma Green Belt training - Starten kan elke maand

Lean Six Sigma Green Belt training

Lean Six Sigma Green Belt training op HBO+ niveau. Green Belt ASQ of IASSC certificering en coaching is bij deze opleiding optioneel. Nu met gratis toegang tot Lean Six Sigma online learning omgeving.

De 8 daagse Lean Six Sigma Green Belt is een training op HBO werk- en denkniveau. Hoe en met welk succes kun je je processen verbeteren? Wat maakt het zo succesvol? En hoe werkt de methodiek in de praktijk? In deze training leren wij je in de belangrijkste methoden en technieken uit de Lean Six Sigma methodiek. Tijdens deze intensieve training word je opgeleid tot Lean Six Sigma Green Belt.

Lean Six Sigma Green Belt training, goed voor je eigen ontwikkeling en voor je carrière!

Het certificaat Lean Six Sigma Green Belt is wereldwijd erkend en staat hoog aangeschreven. Veel bedrijven gebruiken de technieken van Lean en Six Sigma. Deze bedrijven verbeteren hun doorlooptijden en de kwaliteit van hun producten. Na het volgen van de training kan jij een waardevolle bijdrage leveren aan deze procesverbetering. Er is dus veel vraag naar experts op het gebied van Lean Six Sigma. Een goede aanvulling op je CV dus!

  • Bijdragen aan het verbeteren van processen!
  • Verbeteren van je CV

Lean Six Sigma Green Belt bij Maruna….

Bij Maruna werken Master Black Belts met jarenlange ervaring binnen zorg, farma, (financiële) dienstverleners, woningcorporaties, logistiek, voedingsmiddelen- en maakindustrie en vele andere branches. Zij kunnen zich goed verplaatsen in elke werkomgeving en dragen tijdens de training voortdurend voorbeelden aan.

Lean Six Sigma Green Belt is meer dan een training

Lean Six Sigma Green Belt is een programma, dat begint op de dag dat je je inschrijft en eindigt op de dag dat wij je een groene belt omknopen. In onze elektronische leeromgeving bereid je je voor op de training (gemiddeld 2 uur per lesdag). Tijdens de klassikale training wisselen de werkvormen elkaar af. Je denkt ook alvast na over je verbeterproject en tijdens de uitvoering van je verbeterproject wordt je op verschillende manieren ondersteund. Een van onze Master Black Belts wordt je coach. Hij of zij komt naar jouw werkplek, je hebt contact via telefoon of Skype. Jij bent tijdens deze hele periode welkom op onze maandelijkse Verbeterpraktijkdagen in Arnhem. Op deze dagen kan je je vragen voorleggen aan de aanwezige Master Black Belt en je ontmoet andere procesverbeteraars die bezig zijn met hun project!

Trainingsdata en locatie Lean Six Sigma Green Belt training

  • Arnhem start 20 augustus, 27 augustus, 24 september, 1 november
  • Eindhoven start 26 september, 14 november
  • Amsterdam start 27 september, 29 oktober

Optioneel: Module Advanced Six Sigma Learning: Design of Experiments

De data bieden je bovendien de mogelijkheid om zelf je doorlooptijd en locatie te bepalen. 

Wil jij ook deze training volgen? Download dan de brochure

* These fields are required.