Lean green belt

Lean Green Belt training certificering

Coaching

Optioneel coaching

Certificering

LCS certificering LSC 1B

Prijs

Vanaf € 1.900

Startdata

Maandelijks

Voor wie?

Wil jij graag verbeteringen aanbrengen binnen de afdeling om de processen beter te maken? Dan sluit deze Lean Green Belt training aan op jouw behoefte. Na het volgen van de Lean Green Belt ben je instaat om Lean technieken toe te passen binnen jouw afdeling en collega’s kunnen jou gaan zien als de Lean expert binnen de afdeling. Onder leiding van onze (Black Belt gecertificeerde) trainers zal een combinatie gemaakt worden tussen theorie en praktijk. Middels diverse casussen en oefeningen worden verbanden met de praktijk gelegd en inzichten gecreëerd.

In de Lean Green Belt training zijn multidisciplinaire teams aanwezig. De aanwezigen verschillen van functie en van bedrijfstak. Hierdoor kijkt iedereen op een andere manier naar de lesstof. Dit zorgt voor onderlinge uitwisseling van kennis, met als doel een verhoogd leerrendement. Na het behalen van het theorie-examen en het project, ben je gecertificeerd Lean Green Belt.

Programma Lean Green Belt

De Lean Green Belt training beslaat een programma van vier dagen (4x 8 uur). Ter voorbereiding van de training staat er voorbereidingsmateriaal klaar in de online leeromgeving. Na de vierde trainingsdag is het tijd om de geleerde theorie toe te passen in de praktijk. Middels een 6 weken durende praktijkopdracht vindt de slag van theorie naar praktijk plaats. Wanneer de praktijkopdracht afgerond is, vindt het assessment plaats.

Onderstaand is de opbouw van de lesdagen samengevat:

Gedurende de eerste dag staat de introductie van Lean centraal. Door te leren kijken als klant naar de eigen bedrijfsprocessen, in combinatie met de verspillingen binnen een proces, leer je om verbeterkansen te gaan zien binnen de afdeling. Middels een workshop ga je de theorie toe passen in een praktijk casus.

De tweede dag start met een theorieën en modellen om de doorlooptijd te verkorten en de kwaliteit te verhogen binnen een proces. Vervolgens wordt met een workshop de combinatie tussen theorie en praktijk gemaakt worden. Tevens wordt het fundament van een stabiel proces toegelicht. De dag wordt afgesloten met een workshop met een methodiek hoe je een schone, veilige en opgeruimde werkplek kan creëren.

Op de derde en vierde dag ligt de focus op continu verbeteren. Hierbij wordt ingegaan op het begrip continu verbeteren; wat is het en wat is het belang van continu verbeteren voor de organisatie. Daarnaast is het doel van deze dag is om een verbetering te kunnen implementeren binnen de afdeling. Hierbij staan enkele implementatie hulpmiddelen centraal.    

Om in de trainingen een optimaal leerrendement te behalen, vragen wij om de trainingen voor te bereiden in de online leeromgeving. Hierin staan theorieën uitgelegd. Hierdoor kan de focus in de training liggen op de brug van theorie naar praktijk. 

Praktijk opdracht

Naast het volgen van de Lean Green Belt training, zal een praktijkopdracht uitgevoerd moeten worden. Middels een (online)intake met de coach zal de opdracht concreet worden en zal de start van het project plaatsvinden. Middels een wekelijks coaching moment zal er terugkoppeling plaatsvinden. Na 6 weken kan het project afgerond worden. Wanneer het assessment succesvol afgerond is, word je gecertificeerd op LSC-level, Lean Green Belt niveau. 

lean training

LCS Certificering

Maruna wil jou of jouw organisatie alleen de best mogelijke trainingen en coaching bieden. Door onze dienstverlening te laten beoordelen, kun jij vertrouwen op erkende trainingen, die je verder helpen in je loopbaan. Na afloop van de Lean Green Belt training en de praktijkopdracht wordt je officieel gecertificeerd volgens deze internationale standaard.

Locatie en Data

Zwolle

13 mei – 3 juni – 24 juni – 8 juli

Utrecht

23 Mei – 6 Juni – 20 Juni – 4 Juli

Den Bosch

29 Aug – 12 Sept – 26 Sept – 10 Okt

Eindhoven

27 Mei – 10 Juni – 24 Juni – 8 Juli

Den Bosch

29 aug – 12 sept – 26 sept – 10 okt

Wij geven trainingen in Den Bosch, Eindhoven, Zwolle, Utrecht, Amersfoort, Rotterdam en Enschede. Zijn er geen trainingsdata beschikbaar voor jouw locatie? Vraag deze dan aan.

 

 

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen hebben over de inhoud van de Lean Green Belt training? Stel dan gerust je vraag.

Offerte

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie graag geheel vrijblijvend een offerte willen ontvangen? Vraag deze dan aan via de onderstaande button.

Inschrijven

Vind je het leuk om deel te nemen aan de Lean Green Belt? Schrijf je dan in. Na je aanmelding nemen we contact met je op om je inschrijving definitief te maken en je verder te informeren. 

Wie geeft deze training?

Deze Lean Green Belt training wordt gegeven door Remko Kruisbeek of Jeannette Looijen. Heb je een vraag aan onze trainer? Stuur hem of haar dan een berichtje via ons contactformulier.

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!

Vul je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte voor de door jou geselecteerde training.

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.