data analyse Minitab

minitab workshop data analyse

Maatwerk

In-company

Certificering

Geen

Prijs

Vanaf € 995

data

In overleg

Voor wie?

De masterclass Data analyse met Minitab en Excel is specifiek samengesteld voor deelnemers die behoefte hebben om beschikbare data te analyseren. In deze workshop leer je om de functies binnen Excel en Minitab te gebruiken bij je verbeterprojecten, zonder kennis te hebben van statistiek. Je kunt vaststellen welke methode(n) geschikt zijn om orde te scheppen in de overvloed aan data die tegenwoordig aanwezig is en hoe je de data kunt verzamelen. Je bent in staat om analyses zelfstandig uit te voeren en de resultaten te beoordelen op kwaliteit en betekenis.

In-company

Data: in overleg

 

Locatie:
Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Amersfoort, Zwolle, Rotterdam en Enschede.

Programma Data Analyse Minitab

Dit programma is maatwerk en wordt ingevuld op inhoud en tijd op basis van uw behoefte.

Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.

Maatwerk

Om een goede transfer van leren te bewerkstelligen, is het belangrijk dat de trainer zich in de dagelijkse praktijk van de deelnemer verplaatst. Onze trainers hebben veel ervaring binnen verschillende branches. Ook is het verzorgen van een opleiding vaak onderdeel van een groter traject bij een opdrachtgever. Dat maakt onze trainers heel geschikt voor een maatwerk training.

Vraag een offerte aan voor uw organisatie.

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen hebben over de inhoud van de training? Stel dan gerust je vraag.

Offerte

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie graag geheel vrijblijvend een offerte willen ontvangen? Vraag deze dan aan via de onderstaande button.

Inschrijven

Vind je het leuk om deel te nemen? Schrijf je dan in. Na je aanmelding nemen we contact met je op om je inschrijving definitief te maken en je verder te informeren. 

Wie geeft deze training?

Deze training wordt gegeven door Jasper van ‘t Hoff. Heb je een vraag aan onze trainer? Stuur hem of haar dan een berichtje via ons contactformulier.

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!

Vul je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte voor de door jou geselecteerde training.

Vul je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte voor de door jou geselecteerde training.

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.