Continu verbeteren

Continu verbeteren Maruna Starten

Onze visie

We zien continu verbeteren als een vaardigheid die je van ons leert en tegelijkertijd gaat inbedden in het DNA van je bedrijf. Ons continu verbeterprogramma helpt je om de gewenste verandering te realiseren. Continu verbeteren heeft een start maar geen einde, vandaar dat we langdurig verbonden blijven met onze klanten als voorlopers op ons vakgebied.

Wij bieden het platform voor continu verbeteren, met ondersteuning voor elke budget

  • Volledige opzet en uitvoering van het verbeterprogramma door Maruna coach. Training en coaching van executives en leiderschapsteam on the job. 
  • Begeleiding van verbeterprogrammaleider door Maruna coach. Hulp bij het opzetten en begeleiden van het programma en het behalen van de doelstellingen. Training en coaching van executives en leiderschapsteam.
  • Periodieke assessment on-site van bestaand verbeterprogramma door Maruna coach. Plan van aanpak voor programmaleider continu verbeteren. Advies voor borging en verbetering naar next level.

Elkaar goed leren kennen...

Ons intake proces

Om tot een goed advies en passende offerte te komen plannen we graag, na een eerste kennismaking, een intake in op locatie van de opdrachtgever. De intake wordt afhankelijk van de omvang uitgevoerd in een dagdeel of dag, door één of meerdere consultants. We brengen specifieke wensen in kaart en inventariseren bestaande informatie. Samen bepalen we op welk niveau de organisatie zich bevindt. Na de kennismaking en de intake ontvang je van ons een voorstel en een offerte voor Continu verbeteren. Uiteraard wordt het proces na afloop geëvalueerd.

Jouw strategische partner

Het team van Maruna begeleidt elk project van A tot Z. Van de eerste visie tot en met de praktische uitvoering. Wij denken strategisch met je mee en onderzoeken waar het beter kan, spreken met management en werkvloer om het beste plan te vormen. Onze resultaatgerichte aanpak zie je terug in praktisch advies en een hands-on mentaliteit. Vervolgens stropen we onze mouwen op om samen de processen te optimaliseren.

Continu verbeteren doe je niet alleen

Leiderschap coaching (Teamleider, Management en Executives)

Om Continu Verbeteren te verankeren in de organisatie is het belangrijk dat mensen in leidinggevende functies coachend leidinggeven. Met speciale leiderschap coaching halen we Teamleiders, Management en Executives los uit de waan van de dag. Samen zoomen we uit en kijken we objectief naar de werkprocessen. Hoe begeleid je de verandering? Hoe behaal je samen de gestelde doelstellingen?

Door afstand te nemen van de situatie vergroten we de impact. Samen doorbreken we oude patronen; we stellen reflectieve vragen op geschetste situaties. Maruna geeft je de juiste handvatten zodat je je verder kunt bekwamen in coachend leidinggeven. Voor deze executive vorm van coaching gebruiken we verschillende modellen, altijd afgestemd op de situatie.

Coaching voor het hele team

Continu verbeteren doe je niet alleen! Iedere medewerker van iedere afdeling, op iedere laag draagt daar aan bij. Veranderen doe je samen, en dat ondersteunen we in teamcoaching. Daarbij gaan we samen aan de slag om de beste versie van het team te worden. We leren teams samen regels op te stellen en doelstellingen te bepalen. En we coachen jullie op hoe je kunt samenwerken om de doelen te behalen. We zorgen ervoor dat de nieuwe manier van werken wordt geborgd in de organisatie. Dat doen we door hier dagelijks aandacht aan te besteden en successen te vieren. 

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.