Aan de slag met Continu Verbeteren? Bel ons voor een goed advies

Onze visie op Continu Verbeteren

We zien continu verbeteren als een vaardigheid die je van ons leert en tegelijkertijd​ gaat inbedden in het DNA van je bedrijf.​ ​Ons continu verbeter programma helpt je om de gewenste verandering te realiseren.​  ​Continu verbeteren heeft een start maar geen einde, vandaar dat we langdurig verbonden blijven met onze klanten als voorlopers op ons vakgebied. ​

​Wij bieden HET platform voor continu verbeteren!​

Onze aanpak

Wij helpen klanten hun jaardoelstellingen te behalen op het gebied van onder andere kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, doorlooptijd en cultuurverandering.

Om tot een goed advies en offerte te komen plannen we graag, na een eerste kennismaking, een intake in op locatie van de opdrachtgever. De intake wordt afhankelijk van de omvang uitgevoerd in een dagdeel of dag door een of meerdere consultants. We brengen specifieke wensen in kaart en inventariseren bestaande informatie. Samen bepalen we op welk niveau de organisatie zich bevindt. Na de kennismaking en de intake ontvang je van ons een voorstel en een offerte voor continu verbeteren.

Doe een gratis check

Leuk dat je even de gelegenheid neemt om te kijken waar jouw organisatie staat als het gaat om Continu Verbeteren. Het kost je slechts een aantal minuten. Na deze check ontvang je van ons een analyse in welke fase jouw organisatie zich bevind met daarbij gratis tips hoe jij je organisatie kunt helpen om nog beter te worden.

Je kunt ons ook bellen

Bellen is vaak net zo handig. We kunnen dan direct je vraag beantwoorden en je adviseren over de mogelijkheden die wij bieden. Je voorzien van een goed advies vinden wij belangrijk en is bovendien geheel kosteloos. Bel 033 – 3037332 of email voor afspraak info@maruna.nl

Ondersteuning voor elk budget

  1. Volledige opzet en uitvoering van het verbeterprogramma door Maruna coach. Training en coaching van executives en leiderschapsteam on the job.
  2. Begeleiding van verbeterprogrammaleider door Maruna coach. Hulp bij het opzetten en begeleiden van het programma en het behalen van de doelstellingen. Training en coaching van executives en leiderschapsteam.
  3. Periodieke assessment on-site van bestaand verbeterprogramma door Maruna coach. Plan van aanpak voor programmaleider continu verbeteren. Advies voor borging en verbetering naar next level.

CONTACTFORMULIER

CAPTCHA image