Lean A3 Problem solving

Maatwerk

In-company

Certificering

LCS level-1a

Prijs

Vanaf € 995

data

In overleg

Voor wie?

Voor iedereen die een praktische methode zoekt om problemen op de werkvloer direct en definitief aan te pakken. Lean A3 Problem Solving stelt de organisatie ook in staat om te “leren leren”. Perfect om als organisatie continu te verbeteren. 

 

In-company

Data: in overleg

 

Locatie:
Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Amersfoort, Zwolle, Rotterdam en Enschede.

Programma

Dag 1:

De eerste dag staat volledig in het teken van de eerste stap van de Plan-fase: het in kaart brengen van de huidige situatie:

  • Beschrijven van het proces
  • Onderzoeken wat de klant wil
  • Formuleren van de probleem- en doelstelling
  • Leren werken met gereedschappen als Go See, Process Mapping, Voice of the Customer, SIPOC, 7 verspillingen, takttijd en Pareto.

Dag 2:

Op de tweede dag gaat u op zoek naar oorzaken en mogelijke oplossingen:

  • Implementeren van de gevonden oplossing in de Do-fase.
  • Beoordelen van de effectiviteit in de Check-fase.
  • Standaardiseren van het nieuwe proces en borgen van de resultaten in de Act-fase.
  • Leren werken met gereedschappen als Brainstorm, Fishbone, Affinity Diagram, 5 Why, Andon (detectie), Poka Yoke (preventie) en 5S.
lean training

LCS Certificering

Maruna wil jou of jouw organisatie alleen de best mogelijke trainingen en coaching bieden. Door onze dienstverlening te laten beoordelen, kun jij vertrouwen op erkende trainingen, die je verder helpen in je loopbaan. Na afloop van de training en de praktijkopdracht wordt je officieel gecertificeerd volgens deze internationale standaard.

Maatwerk

Om een goede transfer van leren te bewerkstelligen, is het belangrijk dat de trainer zich in de dagelijkse praktijk van de deelnemer verplaatst. Onze trainers hebben veel ervaring binnen verschillende branches. Ook is het verzorgen van een opleiding vaak onderdeel van een groter traject bij een opdrachtgever. Dat maakt onze trainers heel geschikt voor een maatwerk training.

Vraag een offerte aan voor uw organisatie.

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen hebben over de inhoud van de training? Stel dan gerust je vraag.

Offerte

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie graag geheel vrijblijvend een offerte willen ontvangen? Vraag deze dan aan via de onderstaande button.

Inschrijven

Vind je het leuk om deel te nemen? Schrijf je dan in. Na je aanmelding nemen we contact met je op om je inschrijving definitief te maken en je verder te informeren. 

Wie geeft deze training?

Deze training wordt gegeven door Jeannette Looijen en Patricia Verstappen. Heb je een vraag aan onze trainer? Stuur hem of haar dan een berichtje via ons contactformulier.

 

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!

Vul je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte voor de door jou geselecteerde training.

Vul je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte voor de door jou geselecteerde training.

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.