Locatie & Contact

Locatie Den Bosch Campus Hambaken

Ons kantoor, Campus Hambaken, bevind zich in Den Bosch. Het kantoor ligt op het bedrijventerrein Hambaken in Den Bosch en beschikt over een ruime parkeergelegenheid en Horeca.

Ons kantoor (HQ) ligt naast de A59 en is met de auto zeer goed bereikbaar. Treinstation ‘s Hertogenbosch centraal is makkelijk te bereiken met de bus, in 14 minuten, en het busstation bevindt zich op steenworp afstand. 

Je vind Campus Hambaken aan de Hambakenwetering 1 in Den Bosch. 

Onze andere trainingsfaciliteiten bevinden zich in Eindhoven, Zwolle, Amersfoort, Deventer, Rotterdam, Den Haag en Enschede.

 

Training & coaching

Maruna verzorgd trainingen op verschillende locaties in Nederland.  We trainen (open inschrijving) deelnemers in Eindhoven, Den Bosch, Zwolle Rotterdam, Enschede, Den Haag, Den Bosch en Deventer.  Wil je graag je coaching voor bijvoorbeeld Continu Verbeteren, je Lean Six Sigma Green of Black Belt certificering bij ons plannen? Dan kunnen we eveneens gebruik maken van de locatie die voor jou handig is. Elke campus beschikt over meeting rooms.

Elke campus is goed bereikbaar met de auto, trein en bus. Kom je met de auto dan kun je gebruik maken van  een ruime parkeergelegenheid. 

Contact

Heb je een vraag of wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Vul dan onderstaand je gegevens in en voeg eventueel een bericht toe. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen 040 – 3030886

                                    

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!