Specialist in procesverbetering en trainingen Lean Six Sigma
Specialisten in procesverbetering

Maruna process improvement is al ruim 20 jaar een onafhankelijk managementadviesbureau gespecialiseerd in procesverbetering. Met methoden als Six Sigma en Lean stellen we organisaties in de industrie en dienstverlening doelgericht in staat op te schakelen. We brengen kennis over op uw medewerkers, implementeren verbeteracties en dragen bij aan continue procesoptimalisatie. Kortom, de ideale weg om uw processen in de juiste versnelling te krijgen.

Onze resultaatgerichte aanpak ziet u terug in praktisch advies en een hands-on mentaliteit. Dat betekent de mouwen opstropen en dingen gedaan krijgen. De professionals van Maruna zijn betrokken, gekwalificeerde specialisten (Master Black Belt, Black Belt, Lean, statistiek) en zijn als geen ander ingevoerd in Six Sigma, Lean en overige procesverbeteringstechnieken. Ze beschikken bovendien over ruime ervaring op het gebied van procesmanagement in de industrie en dienstverlening.

Onze Missie

De competitiekracht van Nederlandse organisaties vergroten door kennis van procesverbetering in het juiste formaat beschikbaar te stellen. Processen en diensten verbeteren, versnellen en innoveren. De kunst van het leren zien, kennis van flow, het begrip tijd en analyseren van data spelen daarbij een belangrijke rol.

Onze Visie

Door de steeds toenemende concurrentie dienen organisaties snel in te spelen op veranderingen in de markt. Investeren in kennis en ontwikkeling van medewerkers en organisatie zal in grote mate bijdragen in het versnellen en vernieuwen van bedrijfsprocessen, innovatie van diensten en producten.

Al 20 jaar een succesvolle onderneming in Lean Six Sigma procesverbetering.

Wij zijn.

Mensen die kennis combineren met karakter.
Open, kritisch, doortastend en persoonlijk.