Jumbo CDC KW Nieuwegein werkbezoek

Jumbo Lean six Sigma Green Belt in-company

Werkbezoek ter voorbereiding van de Lean Six Sigma Green Belt in-house training.

Als voorbereiding op onze in-house maatwerk trainingen verdiepen wij ons vooraf in de processen van onze opdrachtgevers. We maken dan een rondgang door het bedrijf en evalueren nadien onze bevindingen. Dit keer waren wij te gast bij CDC KW Nieuwegein Jumbo Supermarkten in Nieuwegein. Een Win- Win bezoek! Hoewel we in veel organisaties actief zijn, waren we zeker onder de indruk van deze locatie. Binnenkort starten we daar met onze in-house #Lean #sixsigma  #GreenBelt training. Wij hebben er zin in!

Maruna beschikt over een drietal uitgewerkte in-company programma’s (Individueel, Team en Continu Verbeteren. Wil je hier meer over weten? Stuur ons dan een berichtje of vul ons contactformulier op de website in.

Heel hartelijk dank Geert Alkema voor je presentatie en uitleg tijdens ons bezoek!

Meer informatie over in-house trainingen >>

Lean Six Sigma Black Belt band certificering

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!