Black Belt certificering Hittec

Black Belt certificering CSSC Coaching

Deze week hebben Jeroen Valentijn jn en Rob Tiggelman onder toeziend oog van Eric Driessen (CEO Hittech Group) en Frans Hoffmans s (Directeur Multin) hun welverdiende Maruna Lean Six Sigma Black Belt certificaat ontvangen!

Jeroen en Rob zijn tijdens de covid-periode samen met collega’s van andere Hittech organisaties begonnen met de Lean Six Sigma Black Belt opleiding. Continu Verbeteren tijdens deze periode met groeiende vraag uit de markt, materiaal tekorten en lockdowns was een grote uitdaging.

Door de vastberadenheid van Jeroen en Rob en met coaching van Maruna Continuous Improvement en intervisie sessies met de Hittech Group is het gelukt om succesvolle Black Belt projecten af te ronden.

Het succes van de vier afdeling overstijgende DMAIC-projecten is naast de vasthoudendheid van de Black Belts mede te danken aan een combinatie van principes:

1. Support van het senior management
2. Breed draagvlak over probleem en doelstelling
3. 2-wekelijkse 1 op 1 coaching door een Master Black Belt
4. Periodiek intervisie sessies met Maruna
5. Kwaliteit, performance en verbeteringen op basis van feiten en data
6. Betrokkenheid procesbewoners vanaf Define fase in het project
7. Afstemming met de stakeholders

Coaching Black Belt certificering

Remko Kruisbeek (Master Black Belt van Maruna) heeft Jeroen en Rob zien groeien als projectmanagers, maar vooral als Continu verbeteraars. Door te luisteren en samen met de operationele Teams hun problemen aan te pakken, is er een vliegwiel op gang gebracht. Niet alleen met een duurzaam resultaat, maar ook met blije medewerkers en een betere samenwerking tussen de afdelingen.

De zwarte banden zijn dubbel en dwars verdiend en nogmaals: Van harte proficiat Jeroen en Rob met jullie Black Belt certificering!

Meer informatie over Lean Six Sigma Black Belt certificering >>

Lean Six Sigma Black Belt band certificering

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!