Lean cursus

Ontdek onze Lean cursus

Lean Yellow Belt cursus: In slechts één dag leer je de essenties van Lean Management. Met praktische toepassingen en praktijkopdrachten ervaar je de kracht van Lean tools.

Lean Green Belt cursus: Deze intensieve 4-daagse Lean cursus is ideaal voor wie direct als projectleider aan de slag wil met Lean. Alle aspecten van de Lean toolbox worden grondig behandeld, met een sterke focus op praktische hands-on ervaring.

Lean Black Belt cursus: De Lean Black Belt is een verdieping op de Lean Green Belt en is dynamisch en praktijkgericht, je ervaart direct welke voordelen het biedt om Lean binnen je organisatie te implementeren. De cursusduur bedraagt 4 dagen.

Onze cursussen vinden plaats in Nederland op meerdere locaties.

Locaties

Maruna verzorgt cursussen op meerdere locaties in Nederland, waaronder Den Bosch, Eindhoven, Zwolle, Rotterdam, Amersfoort, Utrecht en Enschede.

Wil je op de hoogte blijven van onze trainingsdata voor een locatie?

Lean cursus op jou locatie

Wil je liever een Lean cursus op jouw eigen locatie? Dat kan! We bieden maatwerk trainingen aan die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.