Informatie Lean training

Informatie Lean training - Ontdek de mogelijkheden

Klik op de training voor uitgebreide informatie over de inhoud, prijs en trainingsdata. Heb je weinig tijd? Dan kun je ook onderaan deze pagina ook direct informatie over de Lean Yellow, Green of Black training aanvragen. 

Lean Yellow Belt training: In slechts één dag leer je de essenties van Lean Management. Met praktische toepassingen en praktijkopdrachten ervaar je de kracht van Lean tools.

Informatie Lean training YB >>

Lean Green Belt training: Deze intensieve 4-daagse Lean training is ideaal voor wie direct als projectleider aan de slag wil met Lean. Alle aspecten van de Lean toolbox worden grondig behandeld, met een sterke focus op praktische hands-on ervaring.

Informatie Lean training GB>>

Lean Black Belt training: De Lean Black Belt is een verdieping op de Lean Green Belt en is dynamisch en praktijkgericht, je ervaart direct welke voordelen het biedt om Lean binnen je organisatie te implementeren. De trainingsduur bedraagt 4 dagen.

Informatie Lean training BB >>

Onze trainingen vinden plaats in Nederland op meerdere locaties.

Waar kan ik mijn Lean training volgen?

Maruna verzorgt trainingen op meerdere locaties in Nederland, waaronder Den Bosch, Eindhoven, Zwolle, Rotterdam, Amersfoort, Utrecht en Enschede.

Wil je op de hoogte blijven van onze trainingsdata voor een locatie?

Informatie Lean training aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om geheel vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de door jou gewenste Lean training (Yellow, Green , Black). Vul onder bericht advies in als je graag even persoonlijk contact wilt over welke Lean training voor jou geschikt is en/of als je vragen hebt.

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.