Informatie Lean Six Sigma training

Informatie Lean Six Sigma training - Ontdek de mogelijkheden

Klik op de training voor uitgebreide informatie over de inhoud, prijs en trainingsdata. Heb je weinig tijd? Dan kun je ook onderaan deze pagina ook direct informatie over de Lean Six Sigma Green of Black Belt training aanvragen. 

Informatie Lean Six Sigma training Green Belt

De Lean Six Sigma Green Belt training bestaat uit vier onderdelen:

  • Lean Green Belt (4 dagen)
  • Six Sigma DMAIC (5 dagen)
  • Theorie-examen (1 dagdeel)
  • Coaching & Praktijkexamen

Door de modulaire opbouw van de opleiding kies je zelf wanneer je de modules gaat volgen. De doorlooptijd van het programma bepaal je ook uiteindelijk zelf. De opleiding bestaat uit 9 (praktische) lesdagen, een praktijkopdracht en Lean Six Sigma Green Belt certificering. 

Meer informatie Lean Six Sigma Green Belt training >>

Informatie Lean Six Sigma training Black Belt

De Lean Six Sigma Black Belt training bestaat uit zes onderdelen:

  • Lean Green Belt (4 dagen)
  • Six Sigma DMAIC (5 dagen)
  • Advanced Six Sigma Black Belt tools (3 dagen)
  • Advanced Six Sigma Learning: Design of Experiments (1 dag)
  • Theorie-examen (1 dagdeel)
  • Coaching & Praktijkexamen

Door de modulaire opbouw van de opleiding kies je zelf wanneer je de modules gaat volgen. De doorlooptijd van het programma bepaal je ook uiteindelijk zelf. De opleiding bestaat uit 13 (praktische) lesdagen, een praktijkopdracht en Lean Six Sigma Black Belt certificering. 

Informatie Lean Six Sigma Black Belt training >>

Onze trainingen vinden plaats in Nederland op meerdere locaties.

Waar kan ik mijn Lean Six Sigma training volgen?

Maruna verzorgt trainingen op meerdere locaties in Nederland, waaronder Den Bosch, Eindhoven, Zwolle, Rotterdam, Amersfoort, Utrecht en Enschede.

Wil je op de hoogte blijven van onze trainingsdata voor een locatie?

Informatie Lean Six Sigma training aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om geheel vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de door jou gewenste Lean Six Sigma training (Green , Black). Vul onder bericht advies in als je graag even persoonlijk contact wilt over welke Lean Six Sigma training voor jou geschikt is en/of als je vragen hebt.

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.