In-house Lean Yellow Belt training

In-house Lean Yellow Belt Training

Deze in-house Lean Yellow Belt training is bedoeld voor iedereen die wil beginnen met Lean en procesverbetering. Of je nu een product of dienst levert en merkt dat er ruimte is voor verbetering, dan is deze training zeker geschikt voor jouw organisatie. Voorkennis is niet nodig.

Wat bieden wij?

Onze in-house Lean Yellow Belt training is ontworpen om de basisprincipes van Lean management te introduceren en praktische vaardigheden aan te leren die direct toepasbaar zijn in jouw organisatie. 

Tijdens de training zullen deelnemers leren hoe ze:

  • Verspilling kunnen identificeren en elimineren
  • Processen kunnen analyseren en verbeteren
  • Continue verbetering kunnen stimuleren binnen hun team
  • Klantgericht kunnen denken en handelen

Onze ervaren trainers zullen deelnemers begeleiden door middel van interactieve workshops, casestudy’s en praktische oefeningen om ervoor te zorgen dat de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. Wij bespreken graag jou wensen om zodoende volledig aan te sluiten op de doelstellingen van je organisatie!

In-house lean yellow belt training maatwerk in-company

Waarom kiezen voor onze in-house Yellow Belt training?

Aangepast aan jouw behoeften: Onze training wordt op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw organisatie te voldoen.

Kostenbesparend: Geen reiskosten of tijdsverlies voor je team. Onze training wordt bij jou op locatie gegeven.

Teamontwikkeling: Onze training bevordert niet alleen individuele vaardigheden, maar versterkt ook de samenwerking en communicatie binnen je team.

Directe impact: De opgedane kennis en vaardigheden kunnen direct worden toegepast om verbeteringen in jouw organisatie te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Investeer in de groei en het succes van je organisatie door je team de tools en kennis te geven die ze nodig hebben om Lean principes toe te passen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze in-house Lean Yellow Belt training en hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen bij continu verbeteren. Bel 040 – 3030886 of vul het onderstaande formulier in.

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.