Carrièregroei?

Lean Six Sigma Green Belt

Cursus Lean Six Sigma Green Belt

De cursus Lean Six Sigma Green Belt is modulair opgebouwd en omvat training in Lean Green Belt, Six Sigma DMAIC, een theoretisch examen en coaching. Om gecertificeerd te worden, voer je een Green Belt verbeterproject uit met een verbeterpotentieel van minimaal €25.000, ondersteund door praktische coaching en evaluatie.  

Na afronding van de cursus ben je Internationaal gecertificeerd Lean Six Sigma Green Belt. 

Al ruim 5000 deelnemers gingen jou voor! Wil je ook deze cursus volgen? Kies dan een locatie in jouw buurt en vraag informatie aan.

Praktische cursus

Leer direct toepasbare vaardigheden om processen te optimaliseren en waarde te creëren voor klanten.

Persoonlijke begeleiding

Ontvang coaching van ervaren Master Black Belts, zowel tijdens klassikale sessies als op jouw werkplek.

Internationaal erkend certificaat

Word gecertificeerd op HBO-niveau volgens de Maruna standaard, gebaseerd op internationale Body of Knowledge van LCS, ASQ, IASSC en CSSC.

Flexibele planning

Kies uit diverse locaties en data, afgestemd op jouw agenda en leerbehoeften.

Praktijkgerichte certificering

Voer een Green Belt verbeterproject uit met een meetbaar resultaat, ondersteund door continue begeleiding en evaluatie.

Cursus data

Cursus Lean Six Sigma Green Belt

Wij geven deze cursus Lean Six Sigma Green Belt in Den Bosch, Zwolle, Eindhoven, Utrecht, Amersfoort, Rotterdam en Enschede.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan met alle trainingsdata voor een locatie bij jou in de buurt of ontvang toekomstige cursus data via de onderstaande button.

lean six sigma green belt opleiding maruna

Ja

Ik ontvang graag vrijblijvend een offerte

Vul je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte voor de door jou geselecteerde training.

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.