Lean Six Sigma trainingen tijdens coronaperiode vraag informatie aan.

Lean Six Sigma trainingen tijdens Coronaperiode

In verband met de gisteren genomen maatregelen van het kabinet om het Corona-virus in te dammen, hebben wij besloten de open inschrijvingstrainingen online te gaan geven. Bij de lopende trainingen hebben wij diverse maatregelen genomen conform de richtlijnen van het RIVM.

Volg je training live vanaf je eigen bank of werkplek!

Schrijf je je in voor een live stream training (Lean Green Belt, Lean Six Sigma Green en Black Belt), dan volg je hiermee de theorie van de training. In een later stadium (afhankelijk van de richtlijnen van het kabinet) kun je deelnemen aan de praktijkopdrachten en workshops. Beide onderdelen (theorie via live stream – workshops klassikaal) worden uiteraard op elkaar afgestemd zodat je een maximaal rendement uit je training haalt.

De theorie die je via Microsoft Teams of Skype kunt volgen, wordt gegeven in blokken van 2 uur verspreid over verschillende dagen. Ideaal ook voor degene die vanuit huis werken!

Welke trainingen bieden wij aan?

Onze trainingen zijn modulair opgebouwd. Je kunt je inschrijven voor losse modules (Lean of Six Sigma) of een start maken met je Lean Six Sigma Green, Black Belt, Green Belt in Lean of Black Belt in Lean.

Wil je gewoon wat meer weten over Lean, dan kun je gebruik maken van onze Lean Yellow Belt training online. Deze kun je, na aanschaf via de website, direct starten en afronden met een examen.

Trainingen

  1. Lean Yellow Belt 6 uur online
  2. Lean Green Belt 6 blokken van 2 uur + 1 dag workshop klassikaal
  3. Six Sigma Green Belt 6 blokken van 4 uur + 4 dagen workshop klassikaal

Volg voor de Lean Six Sigma Green Belt module 2 + 3.

Wil je de Lean Six Sigma Black Belt trainingen volgen? Schrijf je dan in voor module 2 + 3 en de Advanced Black Belt tools (3 dagen klassikaal).

Kosten 

De kosten kun je vinden op de trainingspagina per training.

Wil je meer informatie over een training? Laat dan je gegevens achter via het onderstaande formulier.

Ja, ik wil meer informatie over de trainingen

Vul dan hieronder je gegevens in zodat we je informatie kunnen sturen.

* These fields are required.