Summer Deal 2017

Deze zomer heeft Maruna Process Improvement weer een uitdagend trainingsprogramma voor iedereen die de zomerperiode wil benutten voor zijn of haar ontwikkeling. Door de modulaire opbouw en keuze in trainingsdagen kun je zowel je eigen opleiding samenstellen als je eigen tempo bepalen. 

Ons zomeraanbod bestaat uit de volgende modules:
1. Lean Management (3 dagen)
2. Six Sigma DMAIC  (5 dagen)
3. Advanced Six Sigma Black Belt tools  (2 dagen)
4. Advanced Six Sigma Learning: Design of
Experiments (1 dag)

Hoe wordt je Lean Six Sigma Green of Black Belt?

Deze modules zijn zowel los als in combinatie te volgen. Door de modulaire opbouw kies je zelf wanneer je de modules gaat volgen. Door de keuze in trainingsdagen bepaal je de doorlooptijd van het programma uiteindelijk ook zelf.  Zo kun je rekening houden met de studiebelasting, je werk en natuurlijk vakantie.

Module 1 = Lean Management
Module 1 + 2 = Lean Six Sigma Green Belt
Module 1 + 2 + 3 + 4 = Lean Six Sigma Black Belt
Module 4 = optie voor Green Belt

Summer Deal brochure direct in je inbox.

* These fields are required.

Check de brochure voor trainingsdata in juli, augustus en september.

Site visit Porsche

Met iedereen die in de zomerperiode deelneemt aan de Green Belt of Black Belt training sluiten we de zomer af met een tweedaags bezoek aan de fabriek en het museum van Porsche in Stuttgart. Dit bezoek staat gepland begin oktober 2017.

Inclusief certificering IASSC

Om gecertificeerd te worden tot Lean Six Sigma Green Belt of Black Belt starten we samen het certificeringstraject. Bij Green Belt realiseer je één verbeterproject. Bij Black Belt realiseer je twee verbeterprojecten. De eisen die aan de projecten worden gesteld:
Voor Lean Six Sigma certificering is de DMAIC projectstructuur vereist.
Verbeterpotentieel voor het Green Belt project is minimaal € 25.000.
Verbeterpotentieel voor de Black Belt projecten is minimaal € 50.000 per project.

Bij elk project starten we met een intake bij jou op locatie. Je projecten worden ook bij jou op locatie geaudit (het praktijkexamen). In de tussentijd hebben we contact via de elektronische leeromgeving, telefonisch, Whatsapp of Skype. Daarnaast ben je van harte welkom op onze inloopdagen, elke eerste vrijdag van de maand in Arnhem. Tijdens deze dag kan je vragen stellen aan de coach en andere deelnemers ontmoeten. Aan het einde van het programma ben je gecertificeerd Lean Six Sigma Green Belt of Lean Six Sigma Black Belt.

black belt training opleiding met IASSC certificeringLean Six Sigma Green Belt training opleiding certificering