Summerdeal Lean Six Sigma | juli & augustus | inclusief bezoek aan f1 Spa

Summerdeal 2019

Deze zomer heeft Maruna Process Improvement weer een summerdeal! Een uitdagend trainingsprogramma voor iedereen die de zomerperiode wil benutten voor zijn of haar ontwikkeling.

Je kunt kiezen uit een tweetal trainingen. Voor degene die echt carrière willen maken op het gebied van het verbeteren van processen bieden wij de 12 daagse Lean Six Sigma Black Belt training. Door de modulaire opbouw en keuze in trainingsdagen kun je zowel je eigen planning samenstellen als je eigen tempo bepalen.

Ben je lid van het managementteam of directeur binnen je organisatie en wil je inzicht in wat Lean Six Sigma zou kunnen betekenen voor je organisatie? Kies dan voor de tweedaagse Lean Six Sigma Executive training.

Als afsluiting bezoeken we de f1 wedstrijd op 1 september op Spa Francorchamps. Mis het niet! We hebben 20 kaarten beschikbaar. Het bezoek aan f1 Spa Francorchamps geschiedt op volgorde van inschrijving. Dus wil je mee? Schrijf je dan snel in.

Elke 2e deelnemer ontvangt bovendien 50% korting.

Contact & Advies

Neem contact op met een opleidingsadviseur

 

Wim Hoogbergen

+31 33 3037332

 

 

Bel nu naar +31 33 3037332 of mail naar Wim@maruna.nl

Lean Six Sigma Black Belt

Het 12-daagse Lean Six Sigma Black Belt programma is op HBO+ werk- en denkniveau. Hoe en met welk succes kun je je processen verbeteren? Wat maakt het zo succesvol? En hoe werkt de methodiek in de praktijk? Hoe kan statistiek je helpen om dit te analyseren? Je wordt getraind in het gebruik van de belangrijkste methoden en technieken uit de Lean en Six Sigma methodiek. Tijdens deze intensieve training word je opgeleid tot Lean Six Sigma Black Belt.

De Black Belt opleiding bestaat uit zes onderdelen:

  1. Lean Green Belt (3 dagen)
  2. Six Sigma DMAIC  (5 dagen)
  3. Advanced Six Sigma Black Belt tools (3 dagen)
  4. Advanced Six Sigma Learning: Design of Experiments (1 dag)
  5. Theorie-examen (1 dagdeel)

Startdata

  • 1 of 8 juli
  • 19 of 26 augustus of 9 september

Vul dan onderstaand je gegevens in. De brochure (Lean Six Sigma Black Belt training) ontvang je dan in je inbox. Mocht dit niet het geval zijn, check dan even je spam box.

* These fields are required.

Lean Six Sigma for Executives

Deze tweedaagse training is bedoeld voor executives en senior managers die starten met het implementeren van Lean en/of Six Sigma in hun organisatie. Zij worden getraind in hun rol als sponsoren en leiders.

Onderwerpen:

• De methodologie van Lean / Six Sigma
• De belangrijkste elementen van het Lean / Six Sigma Management systeem
• De uitdagingen en voordelen van het implementeren van Lean Six Sigma
• De principes van Lean en de focus op het elimineren van verspillingen
• Klantwaarde, Value Streams en verspillingen
• De belangrijkste Lean tools en technieken
• Alignment van organisatie doelen met Lean / Six Sigma initiatieven
• De rol van Lean / Six Sigma sponsoren en leiders

Startdata

  • 2 juli
  • 27 augustus

Vul dan onderstaand je gegevens in. De brochure (Lean Six Sigma for Executives) ontvang je dan in je inbox. Mocht dit niet het geval zijn, check dan even je spam box.

* These fields are required.

Trainers

Remko Kruisbeek

Remko is Master Black Belt en al ruim 15 jaar thuis in de wereld van Lean Six Sigma. Trainer en coach bij uitstek met een ruime ervaring in zowel de industrie alsmede dienstverlening.

Grit Knopf

Grit is Programma Manager Continu Verbeteren. Ze beschikt over jarenlange ervaring met het coachen van organisaties, directie en managementteams.