stagiair(e) Marketing/ Business Development | Maruna
logo nieuw compleet site

Stagiair(e) Marketing/ Business Development

Maruna ontwikkelt allemaal goede opleidingen, zowel e-learnings als klassikale programma’s. Maar we worstelen ook met vragen. Bijvoorbeeld:

  • Hoe vergroten we de bekendheid van onze nieuwe e-learnings?
  • Hoe kunnen we in een nieuwe regio voet aan de grond krijgen?
  • Hoe kunnen we optimaal gebruik maken van Linkedin?

We zijn daarom op zoek naar een stagiair(e) Marketing/ Business Development die zich hierin wil vastbijten.

We zoeken een marktverkenner en een créateur van kansen
We zoeken naar iemand die de markt verkent en kansen creëert voor de verschillende opleidingsprogramma’s die we aanbieden. Dit loopt uiteen van een e-learning Lean Basis tot het uitgebreide Lean Six Sigma Black Belt programma. Maar… we willen niet iemand die alleen maar onderzoekt. We zijn fan van het ‘learning-by-doing’-principe. Heb jij een goed idee? Laten we experimenteren, evalueren, continu verbeteren en leren! Sales support, zoals het (mee)schrijven van offertes, het organiseren en bijwonen van klantevents, het inzetten van social media en het nabellen van mensen die een brochure hebben aangevraagd, behoort ook tot jouw taken.  Waar denken we verder aan? Je bent bezig met je Bachelor of Master. Bijvoorbeeld: commerciële economie of marktwetenschappen. Je wilt je verder ontwikkelen op het gebied van marketing, sales en marktonderzoek. Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Your English isn’t bad either. Een goede dosis energie en humor is een pré.

Laten we samen werken aan onze doelen
Jouw doel? Jezelf ontwikkelen bij een klein, energiek bedrijf. Zien hoe het er in de praktijk aan toegaat.
Ons doel? Met jouw kennis verkrijgen wij nieuwe inzichten en met jouw acties kunnen we goede stappen voorwaarts zetten.

Het aanbod:

Stagevergoeding
Studiebegeleiding
Driedaagse training Lean Management (goed voor je eigen ontwikkeling, en voor je CV)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Duur: in overleg, bij voorkeur 5 tot 6 maanden.

Maruna: procesverbetering is ons vak!
Maruna is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van procesverbetering, met name via de filosofie van Lean en de methode Six Sigma. Maruna is een kleine organisatie met leuke collega’s waarin eigen ideeën worden gewaardeerd. Maruna is gevestigd in Arnhem.

Interesse? Mail ons!
Ben je geïnteresseerd? Mail je CV en motivatie naar Judith@Maruna.nl. Ook als je specifieke eisen hebt waar de stage aan moet voldoen (vanuit de hogeschool of universiteit) horen wij dat graag.