Stagiair opleidingskundige | Maruna

logo nieuw compleet site

Ben jij de stagiair(e) Opleidingskunde/ Onderwijskunde/ Onderwijswetenschappen die wij zoeken?

Maruna ontwikkelt allemaal goede opleidingsprogramma’s, zowel e-learnings als blended programma’s. Maar we willen blijven verbeteren. Dit doen we op basis van de feedback van de deelnemers die bij ons een programma hebben gevolgd en op basis van nieuwe didactische inzichten en technische mogelijkheden. En we willen onze opleidingsportefeuille ook verder uitbreiden, door nieuwe programma’s te ontwikkelen.

We zijn daarom op zoek naar een stagiair(e) Opleidingskunde/ Onderwijskunde/ Onderwijswetenschappen die zich hierin wil vastbijten.

We zoeken een enthousiaste en creatieve opleidingsontwikkelaar

We zoeken naar iemand die onderzoekt hoe we de bestaande programma’s kunnen verbeteren en meedenkt over de uitbreiding van onze portefeuille. Maar… we willen niet iemand die alleen maar onderzoekt. We zijn fan van het ‘learning-by-doing’-principe. Heb jij een goed idee? Laten we experimenteren, evalueren, continu verbeteren en leren! Meedenken over allerhande HRD-onderwerpen hoort bij je stage. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken op het gebied van beoordeling en beloning, opleidingsadvies, competentie-ontwikkeling of on-boarding. Waar denken we verder aan? Je bent bezig met je Bachelor of Master. Bijvoorbeeld: opleidingskunde, onderwijswetenschappen of HRD. Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Een goede dosis energie en humor is een pré.

Laten we samen werken aan onze doelen
Jouw doel? Jezelf ontwikkelen bij een klein, energiek bedrijf waarbij de lijnen kort zijn en je geen stagiair bent maar een waardevolle toevoeging aan ons team.

Ons doel? Met jouw kennis verkrijgen wij nieuwe inzichten en met jouw acties kunnen we goede stappen voorwaarts zetten.

 Het aanbod:

  • Stagevergoeding
  • Stagebegeleiding
  • Driedaagse training Lean Management (goed voor je eigen ontwikkeling, en voor je CV)
  • Startdatum: september 2018
  • Duur: in overleg, bij voorkeur 5 tot 6 maanden.
  • Opdracht: jouw exacte opdracht bepalen we samen, hierbij kijken we uiteraard ook naar de eisen van jouw onderwijsinstelling.

Maruna: procesverbetering is ons vak!
Maruna is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van procesverbetering, met name via de filosofie van Lean en de methode Six Sigma. Maruna is een kleine organisatie met leuke collega’s waarin eigen ideeën worden gewaardeerd. Maruna is gevestigd in Arnhem.

Onze visie op leren

Een opleiding is een goed begin, maar uiteindelijk gaat het er om dat de deelnemer de geleerde kennis en vaardigheden ook daadwerkelijk in de praktijk brengt. De mate waarin hij dit doet (‘de transfer’) staat bij ons centraal, we doen hier zelfs (wetenschappelijk) onderzoek naar.

Om een goede transfer te bewerkstelligen is het belangrijk dat de trainer zich in de dagelijkse praktijk van de deelnemer kan verplaatsen. Onze trainers kunnen dit, doordat ze veel ervaring hebben binnen verschillende branches en doordat het verzorgen van een opleiding vaak onderdeel is van een groter traject bij een opdrachtgever (zoals het implementeren van een Six Sigma projectorganisatie of Continu verbeteren/ Daily Management).

Wij motiveren de deelnemer door het leren zowel leuk als uitdagend te maken. Dit doen we onder andere in onze elektronische leeromgeving, waarin diverse werkvormen elkaar afwisselen en ieder op zijn eigen tempo de stof kan doorlopen. Ook vieren wij successen, een geaccrediteerd Lean en/of Six Sigma certificaat is iets waar de deelnemer trots op mag zijn!

Carmen en Mariëlle gingen je voor

Onder andere Carmen en Mariëlle hebben al stage bij ons gelopen. Zij schreven hierover een blog, deze lees je hier:

Interesse? Mail ons!
Ben je geïnteresseerd? Mail je CV en motivatie naar Judith@Maruna.nl. Ook als je specifieke eisen hebt waar de stage aan moet voldoen (vanuit de hogeschool of universiteit) horen wij dat graag.