springest ervaringen trainingen | Maruna

Welkom op mijn ervaring

Vertel en deel je ervaring

Leuk dat je bij ons een training hebt gevolgd. We gaan ervan uit dat we je verwachtingen hebben overtroffen en wensen je heel veel succes met het toepassen van de theorie in de praktijk.

Omdat wij trots zijn op onze opdrachtgevers, ons bedrijf en ons werk zouden we het leuk vinden om van jou feedback te ontvangen. Daarnaast is het ook mogelijk om dit via je Linkedin account te delen. Zo laat je ook je collega’s en je netwerk weten welke opleiding je gevolgd hebt.

Via feedback geven kom je automatisch in de feedbackmodule van Springest.

Verbeterpraktijkdagen

Na het volgen van de klassikale training ga je echt van start met je Green Belt of Black Belt verbeterproject. Om jou hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen, ben je van harte welkom op onze Verbeterpraktijkdagen! De Verbeterpraktijkdagen zijn elke eerste vrijdag van de maand op ons kantoor in Arnhem.

In-company trainingen

Heb je een opleiding bij ons gevolgd en zijn je collega’s enthousiast geworden om ook een opleiding te volgen? Dan kan een in-company-programma goede optie zijn. Lees meer over de voordelen van een in-company opleiding

Leuk cadeau ontvangen?

Je bent bezig om de geleerde kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen. Binnenkort staan er weer nieuwe trainingen op het programma. Heb jij een collega, vriend of kennis voor wie de training ook geschikt zou zijn? Vertel hem of haar dan over Maruna!

Is hij of zij net zo enthousiast en schrijft hij of zij zich in voor een Lean Six Sigma Green Belt of Black Belt training? Dan ontvang jij een mooi cadeau! Om het cadeau te ontvangen stuur je een e-mail naar Judith@maruna.nl met jouw adresgegevens, de gegevens van je collega, vriend of kennis en welk cadeau je wilt ontvangen. Kies hier je cadeau >>