Site Visit Porsche | Maruna

Summerdeal 2018 start 20 of 24 augustus

Deze zomer heeft Maruna Process Improvement weer een summerdeal! Een uitdagend trainingsprogramma voor iedereen die de zomerperiode wil benutten voor zijn of haar ontwikkeling. Door de modulaire opbouw en keuze in trainingsdagen kun je zowel je eigen opleiding samenstellen als je eigen tempo bepalen. 

Startdata Summer Deal 

  • 20 augustus
  • 28 augustus

Site visit Porsche

Ga je deelnemen aan de Summer Deal 2018. Dan ontvang je kosteloos een geheel verzorgde reis met alle deelnemers naar de Porsche fabriek in Duitsland. We hebben er zelf al heel veel zin in!

Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle ins en outs van ons bezoek aan Porsche. Het bezoek staat gepland voor december 2018.

Lees verder op deze pagina en bekijk de sfeer impressie van 2017!

VIP Vervoer

We hebben ervoor gekozen om te reizen per VIP Coach om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. De VIP Coach beschikt over een ruime rondzit, tafels, catering en comfortabele lederen bekleding.

Sfeer impressie 2017

Hotel

We verblijven in het Amber hotel in Leonberg. Voor iedereen hebben we een (eenpersoons) comfort-room geboekt. Leonberg ligt op een steenworp afstand van Stuttgart en biedt een gezellige sfeer.

Bezoek aan Porsche fabriek en museum

Tijdens onze trip brengen we een bezoek aan zowel de fabriek als het museum.  Dompel je onder in de wereld van Porsche. Loop mee met de Cayenne, Panamera en de Macan op hun weg door de productie.