Live update dag 2

Site visit Porsche in Stuttgart. Deelnemen aan #Lean Six Sigma training en met eigen ogen zien hoe de technieken van Lean toegepast worden in de praktijk. Een unieke ervaring! Iedereen is super enthousiast. Alleen maar lachende gezichten. #trots op onze opdrachtgevers #vaker doen

Na een goede nachtrust en een heerlijk ombijt naar Porsche. We verheugen ons op de rondleiding door de fabriek en later het museum. Benieuwd hoe Lean Porsche is.

Live update dag 1

We zijn in Leonberg! Eerst maar even de duitse keuken proefen in Oma’s Küche onder het genot van een Duits Biertje. Proost!

Naast genieten van de omgeving, krantje lezen en bijpraten hebben we voor onderweg een aantal leuke workshops georganiseerd. # ideaal een Vip bus.

Nog geen twee uur onderweg en wat blijkt? De Duitse polizei is zeer geïnteresseerd in #Lean. Natuurlijk konden ze direct aan de slag met onze Lean Basis online training. Hoe leuk is dat! En natuurlijk Carmen Walravens Judith Rook nog even op de foto met de deelnemers Dietmar en Helmut. Wil je ook online een lean Basis training volgen of meer weten? >> Lean Basis Online >>

#wakkerworden Gelukkig zorgt Carmen voor de koffie!

Vertrek van ons kantoor Arnhem #VIPbus

Site visit Porsche

Geweldig dat je je hebt ingeschreven voor de Summer Deal 2017. Voor je inschrijving ontvang je kosteloos een geheel verzorgde reis met alle deelnemers. We hebben er zelf heel veel zin in!

Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle ins en outs van ons bezoek aan Porsche. Het bezoek staat gepland voor 12 en 13 oktober.

Details

Donderdag 12 oktober is het zover, we gaan op weg naar Porsche in Stuttgart.

Tussen 07.00 – 07.30 uur is er, voor de vroege vogels, koffie bij Maruna. Om 07.30 uur vertrekt onze VIP Coach richting Stuttgart.

De verwachting is dat we rond 15.30 uur in Leonberg zullen arriveren waar we de resterende middag en avond zullen doorbrengen. We verblijven in Amber Hotel Leonberg/Stuttgart. Römerstraße 102, 71229 Leonberg. Telefoonnummer: +49 7152 303-3.

Vrijdag 13 oktober brengen we in de ochtend een bezoek aan de fabriek en het museum van Porsche. In de middag aanvaarden we de terugweg. We verwachten om 22.00 uur weer in Arnhem te zijn.

VIP Vervoer

We hebben ervoor gekozen om te reizen per VIP Coach om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. De VIP Coach beschikt over een ruime rondzit, tafels, catering en comfortabele lederen bekleding.

Hotel

We verblijven in het Amber hotel in Leonberg. Voor iedereen hebben we een (eenpersoons) comfort-room geboekt. Leonberg ligt op een steenworp afstand van Stuttgart en biedt een gezellige sfeer.

Bezoek aan Porsche fabriek en museum

Op vrijdag 13 oktober brengen we een bezoek aan zowel de fabriek als het museum. Met iedereen die in de zomerperiode deelneemt aan de Green Belt of Black Belt training sluiten we de zomer af met een tweedaags bezoek aan de fabriek en het museum van Porsche in Stuttgart. Dompel je onder in de wereld van Porsche. Loop mee met de Cayenne, Panamera en de Macan op hun weg door de productie.