Site visit Porsche

Geweldig dat je je hebt ingeschreven voor de Summer Deal 2017. Voor je inschrijving ontvang je kosteloos een geheel verzorgde reis met alle deelnemers. We hebben er zelf heel veel zin in!

Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle ins en outs van ons bezoek aan Porsche. Het bezoek staat gepland voor 12 en 13 oktober. Details volgen later!

VIP Vervoer

We hebben ervoor gekozen om te reizen per VIP Coach om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. De VIP Coach beschikt over een ruime rondzit, tafels, catering en comfortabele lederen bekleding.

Hotel

We verblijven in het Amber hotel in Leonberg. Voor iedereen hebben we een (eenpersoons) comfort-room geboekt. Leonberg ligt op een steenworp afstand van Stuttgart en biedt een gezellige sfeer.

Bezoek aan Porsche fabriek en museum

Op vrijdag 13 oktober brengen we een bezoek aan zowel de fabriek als het museum. Met iedereen die in de zomerperiode deelneemt aan de Green Belt of Black Belt training sluiten we de zomer af met een tweedaags bezoek aan de fabriek en het museum van Porsche in Stuttgart. Dompel je onder in de wereld van Porsche. Loop mee met de Cayenne, Panamera en de Macan op hun weg door de productie.