upgrade naar Lean Six Sigma Black Belt | Maruna

Upgrade naar Lean Six Sigma Black Belt

Highlights; ASQ of IASSC certificering, inclusief project en professionele coaching, HBO+ opleiding, klassikaal, e-learning, zelfstudie, carrière, top trainers. Nu met gratis toegang tot Lean Six Sigma Online Learning omgeving.

Inhoud

Heb je bij Maruna of een andere organisatie al een Six Sigma Yellow, Orange Green Belt of Lean training gevolgd? Maak dan gebruik van de upgrade mogelijkheid naar Six Sigma Black Belt. Het upgrade programma biedt je de mogelijkheid je huidige kennis verder uit te breiden.

Brochure

Investering

De investering is afhankelijk van de modules die je nog moet volgen.

Afhankelijk van jouw situatie wordt de training belast met btw. Wanneer je in aanmerking komt voor een btw-vrijgestelde trainingsprijs berekenen wij een toeslag van 10%.

Offerte

Wil jij ook deze upgrade training volgen en Lean Six Sigma Black Belt worden?

* These fields are required.

Vragen?

Wat is het maximaal aantal deelnemers?

Om de kwaliteit van onze upgrade trainingen te kunnen waarborgen, hebben we bij Maruna gekozen voor een maximaal aantal van 12 deelnemers per trainingsgroep.

Wanneer ontvang ik het studiemateriaal?

Het lesmateriaal wordt op de eerste lesdag van de module tijdens. Dit is inclusief cursusmanual, schrijfmateriaal en notitieblokken.

Wat zijn de begin- en eindtijden van de upgrade trainingen?

Een trainingsdag start om 09.00 uur en eindigt doorgaans om 17.00 uur. In de middag staat er een uitgebreide lunch voor je klaar bij lunchroom De Kookplaats, hier op het bedrijvenpark.

Moet ik mijn laptop meebrengen?

Voor de Six Sigma modules heb je inderdaad een laptop nodig omdat je met het programma Minitab aan de slag gaat. Cursisten vinden het in het algemeen om op hun eigen laptop te werken. Heb je geen laptop tot je beschikking? Geen probleem, je kunt gebruik maken van een leenlaptop van Maruna.

Wat is Minitab en waar heb ik het voor nodig?

Minitab is een softwareprogramma dat gebruikt wordt voor statistische analyses binnen Six Sigma. Je ontvangt ons een link voor de gratis proefversie van 30 dagen van Minitab. Meer informatie over Minitab vindt je hier (link).

Moet ik al een verbeterproject tot mijn beschikking hebben om de training te kunnen starten?

De training is modulair opgebouwd. Als je de Black Belt certificering wilt behalen, heb je 2 projecten nodig. Als je momenteel niet in de gelegenheid bent een project te doen, is dit geen probleem en kun je de cursus gewoon volgen. Je ontvangt per module een deelcertificaat en kunt de projecten starten wanneer het jou uitkomt.

Is het mogelijk om mij alleen in te schrijven voor de Black Belt opleiding exclusief certificering?

Dit is mogelijk. Je ontvangt sowieso per afgeronde trainingsmodule een certificaat van deelname. Weet je al zeker dat je in toekomst wilt starten met het certificeringstraject? Dan raden we je wel aan om in ieder geval alvast het examen te maken. Je moet namelijk het examen hebben behaald om met het certificeringstraject te mogen starten. Neem contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvende offerte.

Wanneer mag ik mij officieel Black Belt noemen?

Per trainingsmodule ontvang je een certificaat van deelname. Na het succesvol afronden van de trainingen, het examen en twee verbeterprojecten mag je jouw Black Belt certificaat in ontvangst nemen en mag je officieel Lean Six Sigma Black Belt genoemd worden.

Wat is het instapniveau voor de upgrade Green Belt naar Black Belt?

Voor de Upgrade Green Belt naar Black Belt geldt dat je minimaal Green Belt niveau dient te hebben. Wil je gepast studieadvies? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek

Kan deze training ook in-company gegeven worden?

De Lean Six Sigma Black Belt training kan bij deelname van meerdere personen ook op uw locatie verzorgd worden. Wij hanteren geen minimaal aantal deelnemers. Of het rendabel is om de training in-company te verzorgen hangt af van een aantal factoren. Wij informeren je hier graag over. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.