Statistische Procesbeheersing

Highlights; Minitab, rapportages automatiseren, data analyse met eigen data, kleine groepen, top trainers

Workshop Statistische Procesbeheersing (SPC), goed voor je eigen ontwikkeling en voor je carrière!

De workshop Statistische Procesbeheersing is een interactieve training op basis van realistische oefeningen en datasets uit de praktijk. De training is specifiek samengesteld voor deelnemers die behoefte hebben om beschikbare data te analyseren. Na afloop van deze workshop ben je in staat om de functies binnen Minitab te gebruiken bij het toepassen van SPC en heb je meer inzicht in de toepassing van SPC in je eigen praktijk situatie. De training is geschikt voor deelnemers met en zonder statistische kennis.

Nb. Het heeft de voorkeur om deze workshop samen met een collega te volgen zodat je de kennis eenvoudiger in je afdeling kan introduceren.

 

Wil jij ook deze training volgen? Vraag dan een offerte aan.

Investering

  • Op aanvraag

Vragen?

Kan deze training ook in-company gegeven worden?

De training kan bij deelname van meerdere personen ook op jouw locatie verzorgd worden. Wij hanteren geen minimaal aantal deelnemers. Of het rendabel is om de training in-company te verzorgen hangt af van een aantal factoren. Wij informeren je hier graag over. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat is het maximaal aantal deelnemers?

Om de kwaliteit van onze trainingen te kunnen waarborgen, hebben we bij Maruna gekozen voor een maximaal aantal van 6 deelnemers per trainingsgroep.

Wanneer ontvang ik het studiemateriaal?

Het lesmateriaal wordt op de eerste lesdag van de module uitgereikt. Dit is inclusief cursusmanual, schrijfmateriaal en notitieblokken.

 

Wat zijn de begin- en eindtijden van de trainingen?

Een trainingsdag start om 09.00 uur en eindigt doorgaans om 17.00 uur. In de middag staat er een uitgebreide lunch voor je klaar bij lunchroom De Kookplaats, hier op het bedrijvenpark.

Moet ik mijn laptop meebrengen?

Voor deze workshop heb je inderdaad een laptop nodig omdat je met het programma Minitab aan de slag zult gaan. Cursisten vinden het in het algemeen prettiger om op hun eigen laptop te werken. Heb je geen laptop tot je beschikking? Geen probleem, je kunt dan gebruik maken van een leenlaptop van Maruna.

Wat is Minitab en waar heb ik het voor nodig?

Minitab is een softwareprogramma dat gebruikt wordt voor statistische analyses. Je tijdens de training gebruik maken van een gratis te downloaden Minitab proefversie.