Lean Six Sigma Black Belt training | De Lean Six Sigma opleider in NL

Lean Six Sigma Black Belt

LEAN SIX SIGMA BLACK BELT CERTIFIED
HELP JE ORGANISATIE TE VERBETEREN
INFORMATIE
Duur 11 dagen | Prijs vanaf € 7.900,- | Eerstvolgende start 13-05-2019

INLEIDING TRAINING LEAN SIX SIGMA BLACK BELT

Het 11-daagse Lean Six Sigma Black Belt programma is op HBO+ werk- en denkniveau. Hoe en met welk succes kun je je processen verbeteren? Wat maakt het zo succesvol? En hoe werkt de methodiek in de praktijk? Hoe kan statistiek je helpen om dit te analyseren? Je wordt getraind in het gebruik van de belangrijkste methoden en technieken uit de Lean en Six Sigma methodiek. Tijdens deze intensieve training word je opgeleid tot Lean Six Sigma Black Belt.

Voor wie?

Een (Lean) Six Sigma Black Belt is een verbeterprojectmanager, projectauditor en interne coach. Een Black Belt implementeert Six Sigma in de organisatie op basis van persoonlijk leiderschap en verantwoordelijkheid. Black Belts zijn ambitieuze gedreven leiders en zijn in staat om draagvlak te creëren. Essentieel is de combinatie van leiderschap en kennis van de organisatie en de bedrijfsprocessen.

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die processen en structuren in zijn organisatie wil verbeteren en (Continu) verbeterprojecten wil leiden.

Wat ontwikkel ik?

Lean Six Sigma Black Belt is een programma, dat begint op de dag dat je je inschrijft en eindigt op de dag dat wij je een zwarte belt omknopen. In onze elektronische leeromgeving bereid je je voor op de klassikale bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wisselen de werkvormen elkaar af. Je denkt ook alvast na over je verbeterprojecten en tijdens de uitvoering van je verbeterprojecten word je op verschillende manieren ondersteund.

Lees verder

Een van onze Master Black Belts wordt je coach. Hij of zij komt naar jouw werkplek, je hebt contact via telefoon of Skype. Heb je behoefte aan meer coaching op jouw werkplek, dat kan ook! Informeer naar de mogelijkheden.

Door de modulaire opbouw kies je zelf wanneer je de modules gaat volgen. De doorlooptijd van het programma bepaal je ook uiteindelijk zelf. Zo kun je rekening houden met de studiebelasting (2 uur per lesdag), vakantie en werk (belangrijke bijeenkomsten, vergaderingen, piekbelastingen).

Onze aanpak

Een training is een goed begin, maar uiteindelijk gaat het erom dat de deelnemer de geleerde kennis en vaardigheden ook daadwerkelijk in de praktijk brengt. De mate waarin je dit doet – de transfer – staat bij ons centraal, we doen hier zelfs onderzoek naar.

Lees verder
Naast de gezamenlijke lesdagen krijgt u toegang tot onze elektronische leeromgeving. Je bereidt je voor op de klassikale training in deze elektronische leeromgeving waar je toegang hebt tot de theorie, video’s en aanvullende oefeningen. De training Lean Six Sigma Black Belt is dynamisch en praktijkgericht, je ervaart direct welke voordelen het biedt om Lean Six Sigma binnen je organisatie te implementeren.

Coaching, trainer, niveau en certificaat

Na afronding van de theorie, een voldoende voor je examen en het positief afronden van een Black Belt project ben je gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt.

Lees verder

Wie zijn onze trainers?

Om een goede transfer van leren te bewerkstelligen, is het belangrijk dat de trainer zich in de dagelijkse praktijk van de deelnemer verplaatst. Onze trainers kunnen dit doordat ze veel ervaring hebben binnen verschillende branches en doordat het verzorgen van een opleiding vaak onderdeel is van een groter traject bij een opdrachtgever.

Niveau en certificaat

Maruna is geaccrediteerd door de International Association for Six Sigma Certification (IASSC). De IASSC is een onafhankelijke organisatie en richt zich op het verhogen en verbeteren van de standaarden binnen de Lean Six Sigma community.

Bel voor persoonlijk advies naar 033-3037332 of 040-3030886.

 

PROGRAMMA TRAINING LEAN SIX SIGMA BLACK BELT

De Black Belt opleiding bestaat uit zes onderdelen:

  1. Lean Management (3 dagen)
  2. Six Sigma DMAIC  (5 dagen)
  3. Advanced Six Sigma Black Belt tools (2 dagen)
  4. Advanced Six Sigma Learning: Design of Experiments (1 dag)
  5. Theorie-examen (1 dagdeel)
  6. Coaching & Praktijkexamen

STARTDATA & LOCATIES

De training bestaat uit 11 dagen. De tijden zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur.

LOCATIE DATUM
UTRECHT 13-05-2019
EINDHOVEN 13-05-2019
UTRECHT 22-05-2019
EINDHOVEN do 26-09-2019
UTRECHT do 26-09-2019
IASSC Certificering

ONZE TRAINERS

Remko    Jeannette   Jasper

GERELATEERDE TRAININGEN

Opleidingsduur 3 dagen | Prijs €   1.765,-

Opleidingsduur 8 dagen | Prijs €   3800,-

BLENDED LEARNING: UNIEK IN NL

 

 

Als eerste in Nederland bieden wij onze trainingen blended aan. Dit houdt in dat je in een online leeromgeving voorbereidt door de theorie tot je te nemen waardoor er tijdens de klassikale trainingsdagen veel  tijd is voor verdieping, workshops en discussie over het toepassen van Lean Six Sigma in de praktijk.

INVESTERING
Het all-in tarief per training bedraagt voor optie A: € 7.900,- of optie B: € 9.500,-

Prijzen zijn exclusief arrangementskosten van € 20 per dag training (lunch, koffie, versnaperingen, etc).

Optie A

Opleiding, examen , intake en audit van het project en certificering.

Optie B

Opleiding, examen, intake en audit van het project,  4 dagdelen coaching en certificering.

Beide opties hebben een houdbaarheid van 14 maanden na de eerste lesdag.

Alle bedragen zijn exclusief btw.

WAAROM MARUNA OPLEIDINGEN
√ Praktisch, plezier, resultaat!

√ 100% klanttevredenheid

√ Volledig toegespitst op uw praktijk

√ Praktijkgerichte trainers

√ Vandaag geleerd is morgen toegepast