Lean Six Sigma Black Belt training | De Lean Six Sigma opleider in NL
LEAN SIX SIGMA BLACK BELT CERTIFIED
HELP JE ORGANISATIE TE VERBETEREN
INFORMATIE
Duur 12 dagen | Prijs vanaf € 5.700,- | Eerstvolgende start 26-09-2019

INLEIDING TRAINING LEAN SIX SIGMA BLACK BELT

Het 12-daagse Lean Six Sigma Black Belt programma is op HBO+ werk- en denkniveau. Hoe en met welk succes kun je je processen verbeteren? Wat maakt het zo succesvol? En hoe werkt de methodiek in de praktijk? Hoe kan statistiek je helpen om dit te analyseren? Je wordt getraind in het gebruik van de belangrijkste methoden en technieken uit de Lean en Six Sigma methodiek. Tijdens deze intensieve training word je opgeleid tot Lean Six Sigma Black Belt.

Voor wie?

Een (Lean) Six Sigma Black Belt is een verbeterprojectmanager, projectauditor en interne coach. Een Black Belt implementeert Six Sigma in de organisatie op basis van persoonlijk leiderschap en verantwoordelijkheid. Black Belts zijn ambitieuze gedreven leiders en zijn in staat om draagvlak te creëren. Essentieel is de combinatie van leiderschap en kennis van de organisatie en de bedrijfsprocessen.

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die processen en structuren in zijn organisatie wil verbeteren en (Continu) verbeterprojecten wil leiden.

Wat ontwikkel ik?

Lean Six Sigma Black Belt is een programma, dat begint op de dag dat je je inschrijft en eindigt op de dag dat wij je een zwarte belt omknopen. In onze elektronische leeromgeving bereid je je voor op de klassikale bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wisselen de werkvormen elkaar af. Je denkt ook alvast na over je verbeterprojecten en tijdens de uitvoering van je verbeterprojecten word je op verschillende manieren ondersteund.

Lees verder

Een van onze Master Black Belts wordt je coach. Hij of zij komt naar jouw werkplek, je hebt contact via telefoon of Skype. Heb je behoefte aan meer coaching op jouw werkplek, dat kan ook! Informeer naar de mogelijkheden.

Door de modulaire opbouw kies je zelf wanneer je de modules gaat volgen. De doorlooptijd van het programma bepaal je ook uiteindelijk zelf. Zo kun je rekening houden met de studiebelasting (2 uur per lesdag), vakantie en werk (belangrijke bijeenkomsten, vergaderingen, piekbelastingen).

Onze aanpak

Een training is een goed begin, maar uiteindelijk gaat het erom dat de deelnemer de geleerde kennis en vaardigheden ook daadwerkelijk in de praktijk brengt. De mate waarin je dit doet – de transfer – staat bij ons centraal, we doen hier zelfs onderzoek naar.

Lees verder
Naast de gezamenlijke lesdagen krijgt u toegang tot onze elektronische leeromgeving. Je bereidt je voor op de klassikale training in deze elektronische leeromgeving waar je toegang hebt tot de theorie, video’s en aanvullende oefeningen. De training Lean Six Sigma Black Belt is dynamisch en praktijkgericht, je ervaart direct welke voordelen het biedt om Lean Six Sigma binnen je organisatie te implementeren.

Coaching, trainer, niveau en certificaat

Na afronding van de theorie, een voldoende voor je examen en het positief afronden van een Black Belt project ben je gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt.

Lees verder

Wie zijn onze trainers?

Om een goede transfer van leren te bewerkstelligen, is het belangrijk dat de trainer zich in de dagelijkse praktijk van de deelnemer verplaatst. Onze trainers kunnen dit doordat ze veel ervaring hebben binnen verschillende branches en doordat het verzorgen van een opleiding vaak onderdeel is van een groter traject bij een opdrachtgever.

Niveau en certificaat

De training is op HBO niveau. Er is geen voorkennis voor het volgen van deze training noodzakelijk. Na het volgen van de training ontvang je een certificaat van deelname. Na het afronden van het examen en een Lean Six Sigma project wordt je volgens de Maruna standaard, gebaseerd op het ASQ, gecertificeerd.

Bel voor persoonlijk advies naar 033-3037332 of 040-3030886.

 

PROGRAMMA TRAINING LEAN SIX SIGMA BLACK BELT

De Black Belt opleiding bestaat uit zes onderdelen:

  1. Lean Green Belt (3 dagen)
  2. Six Sigma DMAIC  (5 dagen)
  3. Advanced Six Sigma Black Belt tools (3 dagen)
  4. Advanced Six Sigma Learning: Design of Experiments (1 dag)
  5. Theorie-examen (1 dagdeel)
  6. Coaching & Praktijkexamen

STARTDATA & LOCATIES

De training bestaat uit 12 dagen. De tijden zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur.

LOCATIE DATUM
UTRECHT 26-09-2019
EINDHOVEN 26-09-2019
AMERSFOORT 12-11-2019
ONZE TRAINERS

Remko    Jeannette   Jasper

GERELATEERDE TRAININGEN

Opleidingsduur 3 dagen | Prijs €   1.765,-

Opleidingsduur 8 dagen | Prijs €   3800,-

BLENDED LEARNING: UNIEK IN NL

 

 

Als eerste in Nederland bieden wij onze trainingen blended aan. Dit houdt in dat je in een online leeromgeving voorbereidt door de theorie tot je te nemen waardoor er tijdens de klassikale trainingsdagen veel  tijd is voor verdieping, workshops en discussie over het toepassen van Lean Six Sigma in de praktijk.

INVESTERING

Prijzen programma’s

Pakket zonder coaching  € 5.700
Pakket A met coaching    € 6.900
Pakket B met coaching    € 9.300

Optie bij vrijstelling Lean: Boek Lean Basis en inclusief elektronische leeromgeving € 95.

Prijzen zijn exclusief arrangementskosten van € 30 per dag training (lunch, koffie, versnaperingen, etc).

A. Intake en audit van op jouw locatie.
Inloop coaching op onze locatie, één maal per maand (geen persoonlijke coach). Online coaching via onze elektronische leeromgeving. Deelname aan bedrijfsbezoeken tijdens de Verbeterpraktijkdagen op locatie.

B. Intake en audit op jouw locatie.
Vier dagdelen coaching op jouw locatie van jouw coach. Online coaching via onze elektronische leeromgeving, telefoon en skype. Deelname aan bedrijfsbezoeken tijdens de Verbeterpraktijkdagen op locatie.

Alle bedragen zijn exclusief btw.

STUDIEBELASTING

Onderdeel Uren
ELO voorbereiden 28
Klassikaal 96
ELO nabereiden 4
Verdieping Lean basis  en OPEX boek
Huiswerk 14
Examen 2
Totaal 142

WAAROM MARUNA OPLEIDINGEN
√ Praktisch, plezier, resultaat!√ 100% klanttevredenheid√ Volledig toegespitst op uw praktijk√ Praktijkgerichte trainers√ Vandaag geleerd is morgen toegepast