Black Belt training met korting! Zwolle, Utrecht, Eindhoven start 13 mei

korting aanbieding lean six sigma training

MAAK NU GEBRUIK VAN DEZE ACTIE!

LEAN SIX SIGMA BLACK BELT| € 4.275 | 11 dagen theorie | coaching optioneel |

Vanaf 1 januari zijn wij verhuist naar Amersfoort. Om dit te vieren bieden we voor elke trainingslocatie (Utrecht, Zwolle en Eindhoven) een leuke kortingsactie. Schrijf je je op een van deze locaties in voor de Lean Six Sigma Green Belt training, dan ontvang je een gratis upgrade naar Black Belt. De coaching en certificering is hierbij optioneel. Je kunt deze direct inkopen of in een later stadium in 2019.

Het 11-daagse Lean Six Sigma Black Belt programma is op HBO+ werk- en denkniveau. Hoe en met welk succes kun je je processen verbeteren? Wat maakt het zo succesvol? En hoe werkt de methodiek in de praktijk? Hoe kan statistiek je helpen om dit te analyseren? Je wordt getraind in het gebruik van de belangrijkste methoden en technieken uit de Lean en Six Sigma methodiek. Tijdens deze intensieve training word je opgeleid tot Lean Six Sigma Black Belt.

Voor wie?

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die processen en structuren in zijn organisatie wil verbeteren en (Continu) verbeterprojecten wil leiden.

Bel voor persoonlijk advies naar 033-3037332

STARTDATA & LOCATIES

De tijden zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur.

LOCATIE DATUM
EINDHOVEN 13-05-2019
UTRECHT 13-05-2019
UTRECHT 22-05-2019