Lean Master - meer dan een training alleen - LCS Certificering

Lean Master

Highlights; Cardiff University LCS certificering, inclusief project en professionele coaching, HBO+ opleiding, klassikaal, e-learning, zelfstudie, carrière, top trainers

Lean Master, goed voor je organisatie en voor jouw carrière!

Het LCS certificaat is wereldwijd erkend. Veel bedrijven gebruiken de technieken van Lean. Deze bedrijven verbeteren hun doorlooptijden en de kwaliteit van hun producten. Na het volgen van de training kan jij een strategisch geïntegreerd Lean-programma voor je organisatie ontwerpen en uitvoeren. Er is veel vraag naar experts op het gebied van Lean. En na het doorlopen van dit programma heb je echt een hoger level bereikt! Goed voor je carrière dus!

 • Ontwerpen en uitvoeren van een strategisch geïntegreerd Lean-programma
 • Een topopleiding waarmee je je onderscheidt

Lean bij Maruna….

Bij Maruna werken Master Black Belts met jarenlange ervaring binnen zorg, farma, (financiële) dienstverleners, woningcorporaties, logistiek, voedingsmiddelen- en maakindustrie en vele andere branches. Zij kunnen zich goed verplaatsen in elke werkomgeving en dragen tijdens de training voortdurend voorbeelden aan.

Wat weet je al?

Je bent bekend met de filosofie en basisprincipes van Lean en hebt een Lean management training gevolgd. Waarde, waardestroom, flow, pull en perfectie zijn voor jou bekende termen. In de praktijk heb je al gewerkt met 5S, value stream mapping en verspillingenanalyse en je hebt hiermee verbeteringen gerealiseerd op de werkplek.

Tijd voor de volgende stap!

Het vervolg op de opleiding Lean Management is Lean Master. Het 5-daagse programma Lean Master geeft je diepgaande kennis en begrip van de Lean technieken. We bespreken de bijbehorende aanpak die nodig is om een strategisch geïntegreerd leanprogramma voor je organisatie te ontwerpen en uit te voeren. Je krijgt inzicht in de zakelijke implicaties van ‘Lean-denken’ en adviseert het management hierover. Daarnaast kan je collega’s begeleiden bij die bezig zijn met hun project. Je wordt de Sensei van de organisatie. Tijdens de training is er volop aandacht voor interactie en het delen van ervaringen met elkaar, het oefenen van de technieken en de toepassing in je eigen situatie.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

 • Lean in de organisatie
  (project- en programmamanagement, Hoshin Kanri policy deployment en QFD)
 • Geavanceerde lean en aangrenzende methodieken
  (zoals Kanban, Conwip, Polca, Theory of Constraints, Six Sigma, TQM, TPM) en performance measures
 • Lean leiderschap
  (coaching- en communicatievaardigheden, verandermanagement, borging en duurzaamheid)

Lean Master is meer dan een training

Lean Master is een programma, dat begint op de dag dat je je inschrijft en eindigt op de dag dat wij je officieel certificeren tot Lean Master. Een van onze Master Black Belts wordt je coach. Hij of zij komt naar jouw werkplek, je hebt contact via telefoon of Skype. Jij bent tijdens deze hele periode welkom op onze maandelijkse Verbeterpraktijkdagen in Arnhem. Op deze dagen kan je je vragen voorleggen aan de aanwezige Master Black Belt en je ontmoet andere procesverbeteraars. Heb je behoefte aan meer coaching op jouw werkplek, dat kan ook! Informeer naar de mogelijkheden.

Maruna is geaccrediteerd bij Cambridge University – LCS (Lean Competency System). Je ontvangt daarom een officieel certificaat conform LCS niveau 2.

Data

 • 26 september en 3, 10, 31 oktober en 7 november 2017

 

Wil jij ook deze training volgen? Vraag dan informatie aan.

* These fields are required.

Investering

 • Duur 5 dagen
 • Prijs vanaf € 2.495