Lean Basis (online)

Volg deze training online individueel (particulier of zakelijk) of schaf een site licentie aan voor je afdeling, bedrijf of kies voor de klassikale variant bij jou op locatie. Informeer naar de mogelijkheden!

Haal je Lean Basis online!

In deze Lean basis online training introduceren wij jou in de Lean filosofie: het ontstaan en de ontwikkeling, wie zijn oprichters en beïnvloeders, de onderliggende principes en de belangrijkste termen en tools. Deze theorie komt in de online leeromgeving zowel in tekst, video, opdrachten als oefeningen aan bod. Tevens wordt er verdiepende theorie aangeboden waar je ter intensivering van je leerproces gebruik van kan maken. Je volgt de online training waar en wanneer jij wil en in je eigen tempo. Je kunt theorie, video’s en oefeningen onbeperkt terugvinden en herhalen. De totale tijdsinvestering is gemiddeld 6 uur.

Direct je certificaat

Heb je de training succesvol doorlopen en je examen gehaald? Dan ontvang je direct je certificaat. Dat wordt uitprinten, inlijsten en vermelden op je cv en Linkedin!

Maruna Process Improvement is geaccrediteerd volgens het Lean Competency System (LCS) dat aan het Lean Enterprise Research Centre (LERC) van de Cardiff University is ontwikkeld. Lean Basis betreft het niveau basiskennis Lean (LCS 1a).

Volg de online training individueel (particulier of zakelijk), schaf een site licentie aan voor je afdeling of het hele bedrijf of kies voor de klassikale variant bij jou op locatie. Wij informeren je graag over de mogelijkheden! Ook staan wij open voor initiatieven om in samenwerking een online training Lean te ontwikkelen voor jouw specifieke branche.

Vervolgtraining

Wil jij zelf met behulp van het Lean-stappenplan aan de slag met het flexibel en efficiënt inrichten van processen vanuit het perspectief van de (eind)klant, schrijf je dan in voor de training Lean Management. Deze training duurt drie dagen. Naast de klassikale bijeenkomsten krijg je toegang tot Mijn Maruna, onze elektronische leeromgeving. In deze leeromgeving bereid je je voor op de training en tref je per bijeenkomst informatie, video’s en aanvullende oefeningen om de theorie eigen te maken. Na afronding van deze training, ben je gecertificeerd op LCS 1a, 1b en 1c niveau. Volg je eerst de online Lean Basis training, dan ontvang je € 100 korting.

Naast het LCS  is Maruna Process Improvement geaccrediteerd door de International Association for Six Sigma Certification (IASSC) voor de Six Sigma opleidingen en erkende Six Sigma certificering.

Investering

  • Prijs € 295
  • exclusief 21% btw

Betalen via Ideal en direct starten

+winkelwagen

Bestellen en betalen:

Wil je de training bestellen (via je werkgever of privé)? Vul dan via de onderstaande button je gegevens in. Na ontvangst van een inkooporder of betaling ontvang je de inloggegevens om te starten met de training.

Bestellen

Starten met meerdere deelnemers:

Het is ook mogelijk een site licentie aan te vragen. Vraag een offerte aan voor prijsinformatie.
Offerte