Lean A3 Problem Solving - gestructureerd processen verbeteren

Lean A3 Problem Solving

Highlights; Inclusief Workshops, certificaat Cardiff University LCS, MBO+/HBO+ opleiding, klassikaal, e-learning, zelfstudie, carrière, top trainers

Wat ga je leren?

De Lean A3 Problem Solving methode is ontwikkeld vanuit de Lean gedachte door Toyota. De naam van dit gereedschap is afgeleid van het 420×297 mm papier (A3-formaat, ofwel 2 A4-tjes) dat gebruikt wordt. A3 Problem Soving is zeer succesvol doordat er een aantal standaard stappen worden doorlopen met het verbeterteam waarbij het probleem grondig wordt geanalyseerd totdat de grondoorzaken zijn gevonden.  In deze 2 daagse Problem Solving A3 training leren wij je om Lean technieken gecombineerd met Problem Solving A3 zelfstandig te kunnen toepassen in je organisatie of afdeling.  Aan de hand van een bedrijfsspel brengen we de theorie direct in praktijk.

A3 Problem Solving bij Maruna….

Bij Maruna werken Master Black Belts met jarenlange ervaring binnen zorg, farma, (financiële) dienstverleners, woningcorporaties, logistiek, voedingsmiddelen- en maakindustrie en vele andere branches. Zij kunnen zich goed verplaatsen in elke werkomgeving en dragen tijdens de training voortdurend voorbeelden aan.

Combineer deze training met coaching

Deze training is uitstekend te combineren met coaching. We gaan dan praktisch met een A3 aan de slag samen met jouw team.

Investering

Deze training verzorgen wij alleen op jouw locatie vanaf 6 deelnemers. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan via de onderstaande link.

Offerte

Wil je meer weten? Download dan de brochure.

* These fields are required.