Data analyse met Minitab en Excel | Maruna

Continu verbeteren met data analyse in Minitab en Excel

Highlights; data analyse, Excel, Minitab, kleine groepen, gebuik eigen data, top trainers

De workshop Data analyse met Minitab en Excel is specifiek samengesteld voor deelnemers die behoefte hebben om beschikbare data te analyseren. In deze workshop leer je om de functies binnen Excel en Minitab te gebruiken bij je verbeterprojecten, zonder kennis te hebben van statistiek. Je kunt vast stellen welke methode(n) geschikt zijn om orde te scheppen in de overvloed aan data die tegenwoordig aanwezig is en hoe je de data kunt verzamelen. Je bent in staat om analyses zelfstandig uit te voeren en de resultaten te beoordelen op kwaliteit en betekenis.

 

Wil jij ook deze training volgen? Vraag dan een offerte aan.

Investering

  • Op aanvraag

Vragen?

Kan deze training ook in-company gegeven worden?

De training kan bij deelname van meerdere personen ook op jouw locatie verzorgd worden. Wij hanteren geen minimaal aantal deelnemers. Of het rendabel is om de training in-company te verzorgen hangt af van een aantal factoren. Wij informeren je hier graag over. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat is het maximaal aantal deelnemers?

Om de kwaliteit van onze trainingen te kunnen waarborgen, hebben we bij Maruna gekozen voor een maximaal aantal van 6 deelnemers per trainingsgroep.

Wanneer ontvang ik het studiemateriaal?

Het lesmateriaal wordt op de eerste lesdag van de module uitgereikt. Dit is inclusief cursusmanual, schrijfmateriaal en notitieblokken.

 

Wat zijn de begin- en eindtijden van de trainingen?

Een trainingsdag start om 09.00 uur en eindigt doorgaans om 17.00 uur. In de middag staat er een uitgebreide lunch voor je klaar bij lunchroom De Kookplaats, hier op het bedrijvenpark.

Moet ik mijn laptop meebrengen?

Voor deze workshop heb je inderdaad een laptop nodig omdat je met het programma Minitab aan de slag zult gaan. Cursisten vinden het in het algemeen prettiger om op hun eigen laptop te werken. Heb je geen laptop tot je beschikking? Geen probleem, je kunt dan gebruik maken van een leenlaptop van Maruna.

Wat is Minitab en waar heb ik het voor nodig?

Minitab is een softwareprogramma dat gebruikt wordt voor statistische analyses. Je ontvangt ons een link voor de gratis proefversie van 30 dagen van Minitab. Meer informatie over Minitab vindt je hier (link).