Green Belt certificering | Maruna

Green Belt certificering

Gecertificeerde Lean Six Sigma Green Belt

De IASSC gecertificeerde Lean Six Sigma Green Belt ™ (ICGB ™) is een professional die goed thuis is in de kern-tot-gevorderde elementen van Lean Six Sigma Methodology, die verbeteringsprojecten leidt en / of als een teamlid fungeert als onderdeel van een complexere organisatie verbeteringsprojecten geleid door een gecertificeerde Black Belt, meestal in een part-time rol. Een Lean Six Sigma Green Belt beschikt over een grondig begrip van alle aspecten van de Lean Six Sigma-methode, inclusief competentie in onderwerpen binnen de fasen Define, Measure, Analyse, Improve and Control (DMAIC) zoals gedefinieerd door de IASSC Lean Six Sigma Green Belt Body of Knowledge ™. Een Lean Six Sigma Green Belt begrijpt hoe Lean Six Sigma op een hoog vaardigheidsniveau moet worden geïmplementeerd, uitgevoerd, geïnterpreteerd en toegepast.

Examen

Het IASSC-gecertificeerde Lean Six Sigma Green Belt Exam ™ is een 100 vragen, gesloten boek examen met een tijdsduur van 3 uur. Het IASSC examen (Engels) kun je inkopen voor $ 295 USD. Op basis van de body of knowledge  van het IASSC bieden we je ook de mogelijkheid om het examen in het Nederlands af te leggen.

Certificaat

Na succesvolle uitvoering ontvangen professionals de IASSC Green Belt-certificering, uitgegeven door de International Association for Six Sigma Certification ™, de enige onafhankelijke certificeringorganisatie van derden binnen de Lean Six Sigma-industrie.

Een IASSC-gecertificeerde Green Belt krijgt een certificaat (PDF) met een certificeringsnummer, een digitale badge, toegevoegd aan het officiële IASSC-certificatieregister en het recht verleend om de IASSC-certificatiemarkeringen en -titels te gebruiken; een professionele aanduiding die kan worden gebruikt in cv’s en openbare profielen zoals LinkedIn

Kom meer te weten over Green Belt training