Black Belt certificering | Maruna

Black Belt certificering

Gecertificeerde Lean Six Sigma Black Belt

De IASSC-gecertificeerde Lean Six Sigma Black Belt ™ (ICBB ™) is een professional die goed thuis is in de Lean Six Sigma-methode, die complexe verbeteringsprojecten leidt, meestal op fulltime basis. Een Lean Six Sigma Black Belt beschikt over een grondig begrip van alle aspecten van de Lean Six Sigma-methode, inclusief een hoog niveau van competentie in de onderwerpen die zijn opgenomen in de fasen Define, Measure, Analyse, Improve and Control (DMAIC) zoals gedefinieerd door de IASSC Lean Six Sigma Black Belt Body of Knowledge ™. Een Lean Six Sigma Black Belt begrijpt hoe Lean Six Sigma moet worden geïmplementeerd, uitgevoerd, geïnterpreteerd en toegepast op een hoog niveau.

Examen

Het IASSC-gecertificeerde Lean Six Sigma Black Belt-examen ™ is een 150-vraag, gesloten boek examen met een tijdsduur van 4 uur. Het IASSC examen (Engels) kun je inkopen voor $ 395 USD. Op basis van de body of knowledge  van het IASSC bieden we je ook de mogelijkheid om het examen in het Nederlands af te leggen.

Certificaat

Na het succesvol afronden van training, examen en een project ontvangen professionals de IASSC Black Belt-certificering, uitgegeven door de International Association for Six Sigma Certification ™, de enige onafhankelijke certificeringorganisatie van derden binnen de Lean Six Sigma-industrie.

Een IASSC Certified Black Belt krijg je een certificaat (PDF) met een certificaatnummer, een digitale badge, toegevoegd aan het officiële IASSC-certificatieregister en het recht verleend om de IASSC-certificatiemarkeringen en -titels te gebruiken; een professionele aanduiding die kan worden gebruikt in cv’s en openbare profielen zoals LinkedIn.

Kom meer te weten over Black Belt training