Lean Six Sigma trainingen met Internationale certificering IASSC

Geaccrediteerde trainingsorganisatie

Maruna is voor haar Lean Six Sigma programma’s geaccrediteerd door het IASSC. Een geaccrediteerde trainingsorganisatie (ATO) verzorgt en biedt Lean Six Sigma trainingen en consultancy aan de zakelijke en particuliere markt aan en heeft zich gekwalificeerd voor IASSC-accreditatie. Dit betekend dat onze trainingen voldoen aan de standaarden en de Body of Knowledge van het IASCC. Een aantal van onze trainers zijn ook door het IASSC geaccrediteerd. Maruna is door het IASSC geaccrediteerd voor Yellow-, Green- of Black Belt trainingen. Ons Master Black Belt programma is door onze Master Black Belts ontwikkeld op basis van het BOK van het ASQ.

Theorie-examen

Maruna biedt in haar trainingsprogramma’s examens aan om je kennis van de Yellow-, Green- of Black Belt programma’s te testen. De online examens zijn door Maruna ontwikkeld op en op basis van de Body of Knowledge van zowel de IASSC als het ASQ. Al onze examens worden afgenomen in het Nederlands, Yellow Belt examens ook in het Engels of Duits. Green – en Black Belt examens worden ook op verzoek ook in het Engels afgenomen.

Wil je een officieel IASSC examen afleggen dan kan dat ook. Je dient je dan in te schrijven via de IASSC website voor een Yellow-, Green- of Black Belt examen. De kosten voor deze examens vind je door op de link onder het plaatje van de IASSC certificaten te klikken, deze examens zijn niet inbegrepen bij onze cursus prijzen.

Praktijkexamen

Maruna vindt het belangrijk dat je de theorie in de praktijk kan toepassen, we noemen dit kennistransfer. Bij Maruna wordt je gecertificeerd Yellow-, Green- of Black Belt na het uitvoeren van een praktijkopdracht. Deze opdracht wordt door Maruna en de sponsor uit het bedrijf beoordeeld. Bij voldoende resultaat word je gecertificeerd.

Certificering

Voor een Lean Six Sigma Belt certificering is zowel het behalen van een theorie-examen als het Maruna praktijkexamen een eis. Daarnaast is het vereist dat je de klassikale en/of de online trainingen hebt gevolgd.