Online Lean training voor de zorg inclusief examen en LCS certificaat

Lean in de zorg (Online training)

Volg deze training online individueel (particulier of zakelijk) of schaf meerdere licentie’s aan voor je afdeling of organisatie. Informeer naar de mogelijkheden!

Wil je jouw praktijk of zorgorganisatie laten bloeien door een slimmere organisatie en doordachte processen? Wil je meer tijd en meer waarde voor de patiënt creëren? Dan is de basistraining “Lean in de zorg” iets voor jou!

Lean in de zorg
De Lean filosofie wordt al langere tijd toegepast in ziekenhuizen. De laatste jaren volgen VVT-instellingen en huisartsenposten. Maar Lean is net zo goed van toepassing op een eerstelijnspraktijk. Zowel binnen de praktijk, als in (multidisciplinaire) samenwerking. Deze basistraining is uitermate geschikt voor iemand die basiskennis Lean op wil doen.

In de Lean-filosofie staat de waarde voor de patiënt centraal!

Effectief professionaliseren met e-learning
Roset en Maruna Process Improvement hebben samen de e-learning “Lean in de zorg” ontwikkeld. Tijdens deze e-learning leer je over de historie en toepassing van Lean, breng je processen en resultaten in kaart en denk je na over het ideale proces. De voorbeelden en opdrachten zijn herkenbaar voor jou, doordat ze allemaal gericht zijn op de zorg.

Voordelen van e-learning zijn:
* Zelf bepalen waar en wanneer je leert
* Geen reistijd
* Leren in je eigen tempo
* Theorie en video’s terugkijken zo vaak je wilt (gedurende 1 jaar).

Het volgen van deze e-learning duurt gemiddeld 8 uur.

Officieel certificaat
Heb je de training succesvol doorlopen en je examen gehaald? Dan ontvang je direct een wereldwijd erkend certificaat van het Lean Competency System op level 1a (Lean Basis).

Doelgroep
*
Praktijkmanagers
* (Leidinggevende) zorgprofessionals
* Zorgondernemers
* Coöperatiemanagers
* Beleidsmedewerkers

Wil je na de e-learning meer weten over Lean?
Lean kent verschillende kennisniveaus. Maruna Process Improvement biedt verschillende verdiepingsniveaus aan. Meer hierover lees je op: https://www.maruna.nl/lean-management-training/

Wie zijn Roset en Maruna?
De leeromgeving Lean in de zorg is een co-creatie van Roset en Maruna.

Maruna is al ruim 20 jaar actief en specialist in Lean Six Sigma gecertificeerde trainingen en opleidingen en Lean Six Sigma consultancy & deployment. https://www.maruna.nl/

Roset heeft ruim tien jaar ervaring met vraagstukken in zorg op het gebied van samenwerking, projecten en verandering. http://www.roset-twente.nl/

 

Lean draagt bij aan waardegedreven zorg en gezondheid!

Investering

  • Prijs € 295
  • exclusief 21% btw

Betalen via Ideal en direct starten

+winkelwagen

Bestellen en betalen:

Wil je de training bestellen (via je werkgever of privé)? Vul dan via de onderstaande button je gegevens in. Na ontvangst van een inkooporder of betaling ontvang je de inloggegevens om te starten met de training.

Bestellen

Starten met meerdere deelnemers:

Het is ook mogelijk een site licentie aan te vragen. Vraag een offerte aan voor prijsinformatie.
Offerte