Lean Six Sigma Black Belt DMAIC en DMADV

Black Belt certificering DMAIC

Black Belt certificering DMAIC en DMADV aanpak

Van harte gefeliciteerd Gerdy Wallet van Ausnutria met het behalen van je Maruna Continuous Improvement #leansixsigma #blackbelt certificering! 

Je hebt meerdere malen in de praktijk bewezen dat je processen verbetert middels de DMAIC èn de DMADV aanpak. Je betrekt daarbij alle stakeholders met gebruik ook van creatieve werkvormen. De projecten hebben mooie resultaten opgeleverd zoals een effectief problem solving proces inclusief duidelijke standaarden en fors verbeterde doorlooptijden in het QC sampling proces.

Goed gedaan en welverdiend dus!

 

Meer informatie over Lean Six Sigma Black Belt certificering >>

Lean Six Sigma Black Belt band certificering

Na het invullen en versturen van je gegevens, nemen we contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie.

We houden je graag op de hoogte van toekomstige data of al geplande data die nog niet op de site vermeld staan. Vul je gegevens in en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Onder opmerkingen kun je eventueel aanvullende informatie aangeven.

Vul je gegevens in en stel je vraag of vragen. We proberen altijd binnen een werkdag te reageren. Wil je direct een antwoord op je vraag? Dan kun je ons ook bellen natuurlijk!