Lean Management training - inclusief LCS certificaat

Lean Management training

Inclusief praktische workshops en certificaat Cardiff University / Lean Competentie System.

Een Lean training, goed voor je eigen ontwikkeling en voor je carrière!

Het LCS certificaat is wereldwijd erkend. Veel bedrijven gebruiken de technieken van Lean. Deze bedrijven verbeteren hun doorlooptijden en de kwaliteit van hun producten. Na het volgen van de training kan jij een waardevolle bijdrage leveren aan deze procesverbetering. Er is dus veel vraag naar experts op het gebied van Lean. Een goede aanvulling op je CV dus!

  • Bijdragen aan het verbeteren van processen!
  • Verbeteren van je CV

Lean Management bij Maruna….

Bij Maruna werken Master Black Belts met jarenlange ervaring binnen zorg, farma, (financiële) dienstverleners, woningcorporaties, logistiek, voedingsmiddelen- en maakindustrie en vele andere branches. Zij kunnen zich goed verplaatsen in elke werkomgeving en dragen tijdens de training voortdurend voorbeelden aan.

Wat ga je leren?

In deze driedaagse Lean Management training starten we met de Lean filosofie, het Toyota Production System. De Lean filosofie is gebaseerd op het wegnemen van verspillingen die geen waarde toevoegen voor de klant. Bij verspillingen kunt u denken aan overproductie, voorraad, defecten, herbewerking, transport, beweging en wachten. De kern van het continu verbeteren, is het reduceren van deze verspillingen met als resultaat een hogere klanttevredenheid. De theorie wordt afgewisseld met praktische workshops en simulaties. Centraal in deze Lean training staat het aan de slag gaan met processen.

Brochure

Data

  • Arnhem start 20 augustus of 24 september
  • Eindhoven start 14 november
  • Amsterdam start 27 september

Wil jij ook deze training volgen? Download dan de brochure

* These fields are required.

Investering

  • Duur 3 dagen
  • Prijs € 1.425
  • Arrangement € 20 p.d.

Inschrijven

Via de onderstaande link kun je je inschrijven voor de Lean Management training.

Inschrijven