improvement leader - Maruna

Improvement Leader

Expertise en inzicht in verbeterstrategieën is tegenwoordig onmisbaar voor iedere executive. Als eerste in Nederland bieden wij daarom een personal Improvement Leader programma aan. Het programma is bedoeld voor leiders die vanuit hun functie als bijvoorbeeld Continuous Improvement Manager, Directeur, CEO, COO verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van een verbeterstrategie, het leveren van leiderschap in verbeteringen en de aansturing van verbetermanagers in de organisatie.

Na afronding van het programma heeft u als Improvement Leader expertise op hoog niveau in Lean, Six Sigma, Project en Change management en toonaangevende verbeterstrategieën.

Programma

De basis van dit programma wordt gevormd door het Lean Six Sigma Black Belt en het Lean Six Sigma Executive programma. Het betreft een personal development traject, waarbij een Master Black Belt van Maruna samen met u het totale programma doorloopt. Geen klassikale bijeenkomsten en lange trainingsdagen maar een programma op maat aangepast aan elk individu, op basis van branche, ervaring en doelstellingen.

De coaching vindt plaats op uw locatie en aan de hand van uw agenda. Naast coaching fungeert de consultant als sparringspartner. Op deze wijze kunnen eerste verbeteringen gerealiseerd worden. Direct resultaat! Voor de planning gaan wij uit van een tweewekelijkse bijeenkomst van 2 uur. De totale doorlooptijd bedraagt 6 tot 9 maanden.

Wilt u gecertificeerd worden? Dan kunt u als aanvulling op de theorie een praktijkcase realiseren, dit eveneens onder begeleiding van een Master Black Belt of Programma Manager. Deze praktijkcase kan bestaan uit het uitvoeren van een Lean Six Sigma project of het opstellen van een Continuous Improvement Master Plan.

Voordelen

EXPERTISE STRATEGIEONTWIKKELING CONTINU VERBETEREN

PROFESSIONELE COACHING & SPARRINGSPARTNERS

FLEXIBEL & BEPERKTE TIJDSINVESTERING

DIRECT INZICHT EN RESULTAAT IN VERBETERINGEN

Vul onderstaand uw gegevens in of laat uw gegevens achter via het Linkedin formulier. U ontvangt dan binnen een werkdag de volledige brochure.

CONTACTFORMULIER

* These fields are required.

JE KUNT ONS OOK BELLEN.

Bellen is vaak net zo handig. We kunnen dan direct je vraag beantwoorden en je adviseren over de mogelijkheden die wij bieden. Je voorzien van een goed advies vinden wij belangrijk en is bovendien geheel kosteloos.

Grit Knopf, Programma Manager

Continu Verbeteren

033 – 3037332