Schrijf je in!

Op 14 mei en 28 juni starten we op onze locatie in Amsterdam met een uitdagend Lean Six Sigma Green & Black Belt trainingsprogramma voor iedereen die zijn of haar carrière een boost wil geven. Het programma is modulair opgebouwd en geaccrediteerd door het IASSC. Schrijf je in op een van deze startdata in Amsterdam en ga gratis mee naar de Porsche fabriek in Stuttgart.

2 daags bezoek Porsche fabriek

Ga je deelnemen aan de Green of Black Belt training? Dan sluiten we de zomer af met een tweedaags bezoek aan de fabriek en het museum van Porsche in Stuttgart. Geheel door ons verzorgd met een overnachting! Dompel je onder in de wereld van Porsche. Loop mee met de Cayenne, Panamera en de Macan op hun weg door de productie.

Deze site visit Porsche is zeer exclusief. Wil je mee? Schrijf je dan snel in! Het aantal plaatsen is gelimiteerd. Vol=Vol

Lean Six Sigma Black Belt training Amsterdam

Wil je starten met je Black Belt training in Amsterdam? Schrijf je dan snel in of download de informatie. De training start op 26 maart en 14 mei. De training bestaat uit 11 theorie dagen en een praktijk gedeelte waarbij je gebruikt maakt van een persoonlijke coach Master Black Belt. Na afronding van de theorie, examen en een tweetal projecten wordt je volgens de Internationale IASSC standaard gecertificeerd. Lees meer hierover in de Black Belt brochure.

Download de brochure voor alle informatie en data

* These fields are required.

Lean Six Sigma Green Belt training Amsterdam

Of wil je liever starten met de Lean Six Sigma Green Belt? Upgraden naar Black Belt is altijd mogelijk door de modulaire opbouw. Deze 8 daagse training start eveneens op 26 maart en 14 mei. Kies je ervoor om ook de praktijkopdracht te doen, dan wordt je IASSC gecertificeerd. Lees meer hierover in de Green Belt brochure.

Download de brochure voor alle informatie en data

* These fields are required.