Op zoek naar een Black Belt of Continu Verbeter Manager?

Detachering

Specialisten in procesverbetering

Zoek je extra versterking voor langere tijd voor je verbeterorganisatie, maar wil je wel flexibel blijven? Dan kun je onze eigen Lean Six Sigma Black Belts of Continu Verbeter managers via detachering inhuren. De professionals van Maruna zijn betrokken, gekwalificeerde specialisten (Master Black Belt, Black Belt, Lean, statistiek) en zijn als geen ander ingevoerd in Six Sigma, Lean en overige procesverbeteringstechnieken. Ze beschikken bovendien over ruime ervaring op het gebied van procesmanagement in de industrie en dienstverlening. Daarnaast beschikken wij over een groot en goed onderhouden netwerk van toegewijde freelancers in ons vakgebied. Net als onze eigen consultants beschikken zij over ruime werkervaring en specialistische kennis als het gaat om Lean Six Sigma en Continu Verbeteren.

Een consultant of freelancer detacheren via Maruna betekent:

  • Kwaliteit
  • Zekerheid
  • Flexibiliteit
  • Gemak

Heb je een tijdelijke opdracht waarbij je onze hulp kunt gebruiken? Dan helpen we je graag met een aanbieding op maat. Bel of maak gebruik van het contactformulier.

Direct talent voor jouw organisatie

Process Improvers: next generation professionals

Op zoek naar next generation professionals met visie en het vermogen om verandering te brengen? Wij trainen en detacheren Process Improvers – hoogopgeleide talenten die het vermogen hebben om écht impact te maken op de organisatie waar ze aan de slag gaan. Improvers worden opgeleid tot Lean Six Sigma Black Belt.

Waarom Process Improvers?

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met de instroom en inzet van Young Professionals. Deze trainees maken een vliegende start op projecten en bewijzen dat je ze nooit meer kwijt wil. Na 24 maanden begeleiding en training vanuit ons, krijgen onze opdrachtgevers de mogelijkheid om de Process Improver kosteloos over te nemen, nadat deze via ons bij hen is gedetacheerd. Process Improvers zijn next generation professionals die aanpakken en voorbereid zijn op alles.

Wat is een Process Improver?

Een hoogopgeleide Young Professional met de instelling om te slagen en de persoonlijkheid om een klik te maken met alle lagen van de organisatie. Uit de landelijke pool van WO starters selecteren wij jaarlijks alleen de 3 young professionals die het beste matchen met ons DNA. Een Process Improver is in te huren middels detachering.

Contactformulier

Wil je meer informatie of een detacheringsopdracht aan ons voorleggen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

CAPTCHA image