Contactgegevens en locaties in Amersfoort, Zwolle, Eindhoven en Utrecht.
Vragen? Bel 033 3037332

Contact formulier

Wil je graag schriftelijk benaderd worden? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Je ontvangt dan een antwoord op je vraag of de gewenste informatie.

CAPTCHA image

Amersfoort: hier moet je zijn

Bezoekadres
Maruna
Grote Koppel 8a
3813 AA Amersfoort
033-3037332

Per Auto

Navigatieadres
Parkeergarage Eemplein
Eemlaan 21
3812 ED Amersfoort

Verlaat parkeergarage via uitgang ‘Pathé’.
Eenmaal buiten zie je ons kantoor aan de overkant van het water, bereikbaar via de voetgangersbrug.

Met Openbaar Vervoer

Vanaf het Centraal Station van Amersfoort (15 min lopen)

– verlaat het station aan de achterzijde (uitgang Mondriaanplein)
– als u het station uitkomt op het Mondriaanplein, slaat u rechtsaf.
– loop evenwijdig aan de spoorlijn langs de Mondriaanlaan door tot u bij een             rotonde komt, steek de rotonde over
– loop het Eemplein op tussen Mediamarkt en Pathé door

Ons kantoor ligt aan de overkant van het water, bereikbaar via de voetgangersbrug.

Eindhoven: hier moet je zijn

Bezoekadres
Igluu Eindhoven
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

Per Auto

Igluu is goed bereikbaar met de auto, gebruik hiervoor in je navigatiesysteem het adres Mathildelaan 2A. Dit brengt je naar de straat waar de hoofdingang van Igluu zich bevindt. Parkeren kun je het beste in de P1 Mathildelaan parkeergarage (actuele tarieven en openingstijden) direct aan de overzijde van Igluu op hetzelfde navigatie adres.

Met Openbaar Vervoer

Igluu Eindhoven is maar 3 minuten lopen vanaf Eindhoven CS. Neem op het station de uitgang ‘Centrum’ en loop naar rechts in de richting van de Bijenkorf. Steek de Vestdijk over en loop voor de Bijenkorf langs, over het 18 Septemberplein naar de kruising van de Mathildalaan en de Emmalaan. Steek de kruising over en je staat recht voor het Lichttoren gebouw. De ingang van Igluu bevindt zich 100 meter naar rechts, op nummer 32.

Utrecht: hier moet je zijn

Bezoekadres
Igluu Utrecht
Jansdam 2a
3512 HB Utrecht

Per Auto

Igluu is gelegen in het centrum van Utrecht. Er zijn verschillende parkeergelegenheden aanwezig, afhankelijk van de gekozen aanrijroute. Zie hieronder een korte opsomming van de alternatieven.

Voor de deur: je kunt voor de deur en om de hoek betaald parkeren (Jansdam en Janskerkhof).

Parkeergarages: er zijn echter ook een aantal parkeergarages op loopafstand:

P1 Parking in de Kruisstraat, 500 meter lopen van Igluu
Goed bereikbaar wanneer u komt vanaf de A27 (Vanuit richting Breda en richting Almere), A28 (wanneer u komt uit richting Amersfoort) en de A12 (vanuit richting Arnhem)

Q-Park (La Vie), parkeergarage, 500 meter lopen van Igluu
Goed bereikbaar wanneer u komt vanaf de A2 (beide richtingen).

Janskerkhof, ruim 100 plekken rond de kerk, 50 meter lopen van Igluu
Goed bereikbaar wanneer u komt vanaf de A27 (Vanuit richting Breda en richting Almere), A28 (wanneer u komt uit richting Amersfoort) en de A12 (vanuit richting Arnhem)

Springweg, parkeergarage, 800 meter lopen van Igluu
Goed bereikbaar wanneer u komt vanaf de A12 (beide richtingen), vanaf de A28 (richting Amersfoort) en vanaf de A27 (richting Breda)

P+R Terreinen rondom Utrecht zijn goed bereikbaar vanaf alle uitvalswegen. Vanaf daar kunt u met de bus naar Igluu, uitstappen op Janskerkhof

Met Openbaar Vervoer

Je kunt het vanaf het centraal station in 10 minuten lopen. Hier volgt een mogelijke route: loop via winkelcentrum hoog Catharijne naar de Oudegracht, steek de gracht over en loop naar rechts. Loop voorbij cafe / restaurant De Winkel van Sinkel en ga dan linksaf de Ganzemarkt op. Loop rechtdoor de Minrebroederstraat in. Aan het eind van deze straat sta je op een t-splitsing en zie je links aan de overkant het cafe Zussen en rechts het begin van de Jansdam. Wij zitten op Jansdam 2A – te herkennen aan het Igluu uithangbord.

Zwolle: hier moet je zijn

Bezoekadres

Mercure Hotel Zwolle

Hertsenbergweg 1
8041 BA
ZWOLLE
NEDERLAND

Per Auto

Vanaf Groningen: A28 richting Amersfoort, afslag 18 (Zwolle-Zuid). Aan het eind van de afrit op de rotonde rechtsaf richting Hasselt. Volg de hotelborden naar Mercure Hotel Zwolle.

Vanaf knooppunt Hoevelaken: A28 richting Groningen, afslag 18 (Zwolle-Zuid). Aan het eind van de afrit op de rotonde linksaf richting Hasselt. Volg de hotelborden naar Mercure Hotel Zwolle.
Mercure Hotel Zwolle beschikt over voldoende eigen parkeergelegenheid direct naast het  hotel. U kunt bij de receptie kosteloos een uitrijmunt verkrijgen.

Met Openbaar Vervoer

U kunt met de trein reizen naar Centraal Station Zwolle. Vanaf het station is het 2,80 km tot aan Mercure Hotel Zwolle. Aangeraden wordt om vanaf het station een taxi te nemen.

http://www.accorhotels.com/2109