Coaching

Een coach voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling

Project coaching en training gaan bij ons hand in hand, dat past in ons beeld van Blended Learning. Na de training ken je de theorie en hebben we samen een praktijkcasus doorlopen. In een veilige omgeving, zonder de beslommeringen van de waan van de dag. Een project starten in je eigen organisatie is de volgende stap. En dat vergt nieuwe skills. Want hoe pas je het geleerde toe in de praktijk? Hoe vind je een opdracht waarbij je een probleem aanpakt zonder dat je weet wat de oplossing is? En hoe ga je om met je opdrachtgever, sponsor, collega’s of met weerstand? Bij iedere stap van de Lean- of Six Sigma-methodiek coachen we op het proces en op de vereisten voor accreditatie. Maar de cursist groeit in de meeste gevallen net zo hard mee.

Coaching voor het hele team

Continu verbeteren doe je niet alleen! Iedere medewerker van iedere afdeling, op iedere laag draagt daar aan bij. Veranderen doe je samen, en dat ondersteunen we in teamcoaching. Daarbij gaan we samen aan de slag om de beste versie van het team te worden. We leren teams samen regels op te stellen en doelstellingen te bepalen. En we coachen jullie op hoe je kunt samenwerken om de doelen te behalen. We zorgen ervoor dat de nieuwe manier van werken wordt geborgd in de organisatie. Dat doen we door hier dagelijks aandacht aan te besteden en successen te vieren.

Zijn er in het team nog specifieke vaardigheden nodig? Dan kun je bij Maruna ook terecht voor individuele coaching. Daarnaast is het belangrijk dat coaching een vaste plek heeft in het team. Dat geeft het team meer eigenaarschap over de coaching.

Coaching voor jou

Verbeterprocessen brengen verschillende uitdagingen met zich mee. Ook al heb je de juiste kennis, dan nog is het soms fijn en doeltreffend om hierbij begeleid te worden. Met coaching tillen we het verbeterproces samen naar een hoger niveau. We bekijken welke van je vaardigheden we met coaching kunnen aanscherpen en motiveren je tijdens het gehele traject. Maruna is de onafhankelijke sparringpartner aan wie je situaties kunt voorleggen en je vragen kunt stellen.

Leiderschap coaching (Teamleider, Management en Executives)

Om Continu Verbeteren te verankeren in de organisatie is het belangrijk dat mensen in leidinggevende functies coachend leidinggeven. Met speciale leiderschap coaching halen we Teamleiders, Management en Executives los uit de waan van de dag. Samen zoomen we uit en kijken we objectief naar de werkprocessen. Hoe begeleid je de verandering? Hoe behaal je samen de gestelde doelstellingen? Door afstand te nemen van de situatie vergroten we de impact. Samen doorbreken we oude patronen; we stellen reflectieve vragen op geschetste situaties. Maruna geeft je de juiste handvatten zodat je je verder kunt bekwamen in coachend leidinggeven. Voor deze executive vorm van coaching gebruiken we verschillende modellen, altijd afgestemd op de situatie.

Onze coaches

De beste match voor jou

Nieuwsgierig naar Maruna?

Neem contact op met Jim of Patricia!

Telefoon: 033 3037332