Certificering

Wat is certificeren?

Kwaliteit staat voor ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om trainingen, Continu Verbeteren of coaching; het is belangrijk dat onze klanten kunnen vertrouwen op een hoog niveau van dienstverlening. Certificering is een instrument om te laten zien dat Maruna voldoet aan bepaalde normen en voorwaarden. Lean en Six Sigma zijn geen beschermde titels, maar om er voor te zorgen dat er kwalitatief goede Lean Six Sigma trainingen zijn, heeft een aantal organisaties een standaard opgesteld.

Wat betekent certificeren voor jou persoonlijk?

Maruna wil jou of jouw organisatie alleen de best mogelijke trainingen en coaching bieden. Door onze dienstverlening te laten beoordelen, kun jij vertrouwen op erkende trainingen, die je verder helpen in je loopbaan. Onze trainingen zijn daarom geaccrediteerd door:

LCS – Lean Competency System

Wij zijn geaccrediteerd door het Lean Competency System en Cardiff University. Het LCS is een onafhankelijke, internationale erkende accreditatie voor organisaties die Lean- trainingen geven. Trainingen met deze accreditatie hebben een hoge kwaliteitsstandaard. Bij ons haal je na het afronden van de training (theorie en praktijk) een officieel, internationaal erkend Lean diploma.

CSSC – The Counsil for Six Sigma Certification

Maruna is een door ‘The Counsel for Six Sigma Certification‘ (CSSC) geaccrediteerde Lean Six Sigma opleider. Deze accreditatie staat garant voor onze hoge kwaliteit trainingen. Bovendien wordt jouw certificaat wereldwijd erkend.

ASQ – The Counsil for Six Sigma Certification

Wij werken volgens de normen van de American Society for Quality (ASQ). Zij hebben wereldwijde normen vastgesteld voor de inhoud van Lean Six Sigma trainingen. Het is ook mogelijk om via Maruna een officieel ASQ Lean Six Sigma examen af te leggen.

IASSC – De International Association for Six Sigma Certification

IASSC is een onafhankelijk instituut dat de trainingen van opleiders toetst tegen de Body of Knowledge van Lean Six Sigma. IASSC controleert of de opleiders en trainers aan de kwaliteitseisen van IASSC voldoen. De Six Sigma trainingen zijn op basis van de BOK opgebouwd en voldoen aan de hoge standaard van IASSC.

Erkend opleider MBO

Wij vinden het belangrijk dat ook de volgende generatie kan vertrouwen op een hoge kwaliteit opleiding. Maruna is erkend opleider voor het MBO; we begeleiden studenten en stagiaires en bieden regelmatig ruimte voor net afgestudeerde professionals.

Coaching

Verbeterprocessen brengen verschillende uitdagingen met zich mee. Ook al heb je de juiste kennis, dan nog is het soms fijn en doeltreffend om hierbij begeleid te worden. Met coaching tillen we het verbeterproces samen naar een hoger niveau. We bekijken welke van je vaardigheden we met coaching kunnen aanscherpen en motiveren je tijdens het gehele traject. Maruna is de onafhankelijke sparringpartner aan wie je situaties kunt voorleggen en je vragen kunt stellen. Lees meer..

Trainingen

Soms is het lastig om de juiste training te kiezen. Is het wel wat voor jou of voor je organisatie? Sluit het aan bij je verwachtingen? En wáár ga je de training volgen? Maruna is niet zomaar een aanbieder. Wij denken ook in dit stadium met je mee. Wat wil je bereiken en waar loop je tegenaan? Wij beantwoorden je vragen, geven je advies en zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt. Lees meer..

Nieuwsgierig naar Maruna?

Neem contact op met Jim of Patricia!

Telefoon: 033 3037332