Black Belt zomer training | Maruna

Summerdeal 2019

Deze zomer heeft Maruna Process Improvement weer een summerdeal! Een uitdagend trainingsprogramma voor iedereen die de zomerperiode wil benutten voor zijn of haar ontwikkeling.

Voor degene die echt carrière willen maken op het gebied van het verbeteren van processen bieden wij de 12 daagse Lean Six Sigma Black Belt training. Door de modulaire opbouw en keuze in trainingsdagen kun je zowel je eigen planning samenstellen als je eigen tempo bepalen.

Als afsluiting bezoeken we de f1 wedstrijd op 1 september op Spa Francorchamps. Mis het niet! We hebben 20 kaarten beschikbaar. Het bezoek aan f1 Spa Francorchamps geschiedt op volgorde van inschrijving. Dus wil je mee? Schrijf je dan snel in.

Kom je met een collega? Dan ontvangt de 2e deelnemer 50% korting op het pakket zonder coaching!

Lean Six Sigma Black Belt

Het 12-daagse Lean Six Sigma Black Belt programma is op HBO+ werk- en denkniveau. Hoe en met welk succes kun je je processen verbeteren? Wat maakt het zo succesvol? En hoe werkt de methodiek in de praktijk? Hoe kan statistiek je helpen om dit te analyseren? Je wordt getraind in het gebruik van de belangrijkste methoden en technieken uit de Lean en Six Sigma methodiek. Tijdens deze intensieve training word je opgeleid tot Lean Six Sigma Black Belt.

De Black Belt opleiding bestaat uit zes onderdelen:

  1. Lean Green Belt (3 dagen)
  2. Six Sigma DMAIC  (5 dagen)
  3. Advanced Six Sigma Black Belt tools (3 dagen)
  4. Advanced Six Sigma Learning: Design of Experiments (1 dag)
  5. Theorie-examen (1 dagdeel)

Startdata

  • 1 of 8 juli
  • 19 of 26 augustus of 9 september

Ja, ik wil meer weten over de inhoud!

Vul dan onderstaand je gegevens in. De brochure (Lean Six Sigma Black Belt training) ontvang je dan in je inbox. Mocht dit niet het geval zijn, check dan even je spam box.

* These fields are required.